Monday 10 December 2012

10.12.2012

Matthew Ward 10. prosinac 2012

Sezonske emocije; blagonaklona rješenja za trenutne nemire; učinci 12 i 21 prosinca; proces Zemljina uzašašća; partnerstvo duše s potomcima; postignuća prema Zlatnom dobu 

S ljubaznim pozdravima svih duša na ovoj stanici, ovdje Matthew. Uvijek ovo vrijeme razni vjerski obredi i proslave u vašem svijetu dolaze s pojačanim i izmiješanim emocijama. Oni koji su uspješni osjećaju zahvalnost za blagoslove u svojim životima i oni uživaju u veselju s obitelji i prijateljima; oni koji su sami ili tužni ili su gladni i siromašni snažnije osjećaju svoju sudbinu u životu. Veselimo se što vidimo u ovom periodu „dobre stvari za sve“, tako da mnoge brižne, srdačne duše stižu da pomognu onima kojima je najpotrebnije.

Ova godina se ne razlikuje po tom uzdižućem smislu, međutim, energije su nevjerojatno drugačije u ovom periodu u odnosu na prethodne godine. Eonima je poznato da najviše vibracije vašeg svijeta djeluju na svakoga, i dok su većinom korisne, mnogi nisu u povoljnim pozicijama. Kako se dani 2012 bliže kraju, negativne krajnosti dualiteta snažno uzdišu prije susreta sa svojim neizbježnim krajem.

Glavna preokupacija su neredi na Bliskom Istoku s prijetnjom kemijskog oružja u Siriji, razvojem plutonija u Iranu, pobune u Egiptu, nastavak izraelsko-palestinskog neprijateljstva. Te akcije prema lansiranju rakete u Sjevernoj Koreji, strašno stanje u nekoliko zemaljskih gospodarstava, brojne izbjeglice i njihova situacija, ratovanje i opresije u nekim Afričkim zemljama, nasumični činovi nasilja širom svijeta, korupcija u vladama i multinacionalnim kompanijama.

Sigurno nije kvarenje vašeg prazničnog raspoloženja spominjanje tih situacija od svjetskog interesa, ali vas uvjeravam da u SVIM slučajevima, dolaze miroljubiva rješenja! U području od najveće važnosti, ako bi se kemijsko oružje uvelo u igru, tehnologije naše svemirske obitelji spriječile bi njegovo funkcioniranje.

12. i 21. prosinac odavno su smatrani kao ključni datumi za planet. Da budete sigurni, glavni udari energija zbog planetarnog poravnanja su važni poticaji prema naprijed, ali Zemlja je bila na putu uzašašća kroz sukcesivne više vibracijske ravnine i udare kroz više od 70 godina. To će se nastaviti tijekom njenog putovanja u četvrti denzitet do njenog odredišta u petom denzitetu, gdje je planet i Gaja, duša koja je utjelovljena kao planet, nastala.

To je razlog što ne vidimo tako važan, događaj koji će se dogoditi 21. prosinca i koji će biti jednako dubok za sve u cijelom svijetu. Svaki pojedinac je jedinstveno biće i doživjet će jedinstveni osobni odgovor tog dana baš onako kako je svatko radio sve vrijeme procesa uzašašća Zemlje. Neke osobe mogu imati snažnu energetsku reakciju, dok drugi ne mogu uopće osjetiti ništa neobično.

Ljubljene duše, molim vas da se ne osjećate obeshrabrene ako ne doživite nešto dramatično! Kako intenzitet svjetla raste na Zemlji, tako da vaša svijest i duhovna svijest rastu, a vaša tijela se prilagođavaju staničnim promjenama od ugljika na kristale. Vi ne trebate zapanjujući događaj ili da se osjećate ushićenima u vezi približavanja pragu Zlatnog doba Zemlje!

Radujte se s nama u vezi nedavnog razvoja u vašem linearnom vremenu u pogledu većeg broja duša koje fizički mogu pratiti Zemlju u to doba! Bog na nivou duša odobrava peticije dušama predaka da „surađuju“ s njihovim potomcima koji se hrabro bore da se oslobode emocija koje ograničavaju količinu svjetlosti koje one upijaju.

Njihove emocije, koje nisu ukorijenjene u tami i ne povrjeđuju nikoga osim sebstvo duše, koje snažno i dugotrajno tuguju, grizu se, okrivljuju se, osuđuju se, koje su beznadne i teško odbacuju vjerovanje u laži koje su naučili. Sve one mogu se preobraziti u svjetlo s fokusiranom energijom viših duhovno evoluiranih partnerskih duša. Neke žive među vama a druge nadahnjuju svoje potomke koji su tu da usmjeravaju ljubav-svjetlo onima koji jednostavno trebaju taj dodatni poticaj da svladaju svoje štetne osjećaje.

Tako čudesan je ovaj učinak ljubavi, mi znamo da ste željni vidjeti da se dugo obećavane promjene ostvare. Na nivou duše vi znate da se transformacija svijeta događa u nevjerojatnom opsegu i brzini, ali svjesno vi ste nestrpljivi, čak ponekad i sumnjičavi. Imajte na umu da niske vibracije emitirane od tamnih ne mogu ući u Zlatno doba, tisućljetna aktivnost tamnih ne može biti zaliječena dok zemlja putuje unutar četvrtog denziteta ljubavlju ispunjenim vibracijama.

Puno značajnog rada prema obnavljanju i preustroju je ostvareno. Glavni mediji su izloženi korupciji u mnogim kvadrantima i napori koji se poduzimaju iza kulisa će uskoro postati javno obznanjeni. O vitalnim situacijama za mir se pregovara između nekih od vaših lidera i predstavnika naše svemirske obitelji. Projekti za okoliš bit će pokrenuti čim prioritetne mjere, koje smo nabrojali u nedavnim porukama, budu uspostavljene (24. rujna 2012). I da, vrhovno svemirsko vijeće još uvijek čeka Božje „KRENI !“ za službeno upoznavanje članova naše obitelji.

Najdraži, znamo da želite linearne vremenske rokove i kad bismo vam ih mogli dati, radosnog srca to bismo učinili, ali mi to ne znamo. Sve što možemo učiniti je da ponovimo naše često davano jamstvo koje u beskonačnosti, vaše ko-kreiranje mirnog izvornog Edena gdje svatko živi u skladu s prirodom i znajte da jedinstvo sa svime je „gotov posao“. Voljena obitelji, vi ste TAKO blizu ciljne crte kraja trećeg denziteta – trijumfa bez presedana u ovom svemiru! Vi ste voljeni i visoko poštovani od svih bića svjetlosti posvuda.

Ljubav i mir

Suzanne Ward


Poruka od Suzy: Najljepše želje za vesele praznike i zdravlje, sreću i blagostanje u našoj novoj godini.

Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment


PRG







Instructions HERE




INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

2012