Thursday 1 November 2012

01.11.2012 & 21.10.2012


1. studeni 2012 / 21. Listopad 2012

Oluja Sandy nije djelo čovjeka; zakon privlačnosti je uzrok trenutnih nemira; dodaci energetske trake svjetla; političke ideologije; Obama, master plan Zlatnog doba; društvo u Zlatnom dobu; promjene u odnosima, gospodarstvo; istina je u duhovnim porukama svijesti

1. studeni 2012 – dodatak poruci od 21. Listopada

Oluja nazvana Sandy koja je poplavila sjeveroistočnu obalu Sjedinjenih Američkih Država nije djelo čovjeka. Majka Zemlja je čistila sebe otpuštajući negativnost koja je bila posebno duboko ukorijenjena u i oko New Yorka i Washingtona, i pretvarala u svjetlo. Iluminati više nemaju pristup tehnologiji koju su već dugi niz godina zloupotrebljavali za pokretanje zemljotresa i velikih oluja.
_______________________________

Poruka Matthewa od listopada izlazi kasno jer je ovo prvi dan da sam od 18. Listopada imala internetsku vezu, kada su počeli problemi s mojim širokopojasnim ISP. Sve korektivne izvan mrežne procedure nisu uspjele, a nijedan tehničar nije bio dostupan prije 25. listopada, kada sam otišla na konferenciju 2012 scenarija u Sedoni, Arizona.

21. listopad 2012

S ljubaznim pozdravima svih duša na ovoj stanici, ovdje Matthew. Možda posebno među svjetloradnicima, koji znaju da je izlazak Zemlje iz trećeg denziteta neizbježan, postoji zabrinutost jer se previranja ne smanjuju, te u nekim slučajevima, čini se da su u porastu. Mi želimo opustiti vaš um u vezi toga, objašnjavajući zašto je svjetska situacija takva kakva jeste, i to počinje s postankom.

Voljeni, ono što vi razlikujete kao znanost i duh su jedno te isto. Tu ne može biti razdvajanja jer porijeklo i sastav svake postojeće stvari širom kozmosa je energija. Ta energija je čista ljubav-svjetlo bit Stvoritelja, Vrhovnog Bića kozmosa, Izvor, sve što postoji, sveukupnost, JA JESAM.


U isto vrijeme, svatko od vas je jedinstvena, neovisna i vaša nepovrediva duša, u beskonačnoj i vječnoj povezanosti svega, svaki stanovnik Zemlje je mikrokozmos planeta. Zemlja je mikrokozmos Sunčevog sustava, Sunčev sustav je mikrokozmos Mliječnog puta, a vaša galaksija je mikrokozmos svemira. Naš svemir je mikrokozmos kozmosa, čiji su počeci bili ono što nazivamo „Big Bang“, i od tog trenutka pa nadalje, ne postoji niti jedna stvar samo u sebi i sve što se događa bilo gdje utječe na sve, svugdje.

U nekoliko posljednjih desetljeća Zemlja je bila u središtu pozornosti u ovom svemiru zbog brzine bez presedana i opsega promjena na planetu, što se pripisuje znanosti, i unutar njenih naroda, što se pripisuje duhu. Ipak, sve tekuće promjene na Zemlji i unutar vas su pokrenute prije sedamdesetak godina kada ste dali energijama nove smjerove, da tako kažem.

Energija je neutralna, ali tokovi energije mogu biti usmjereni prema njihovim sklonostima misaonih obrazaca. Obrasci su sadašnje stvarnosti, iako nevidljive vašem vidu, a one su stvorene svakom misli, osjećanjem i djelovanjem svakog postojećeg života. Tako su sklonosti ili pozitivne ili negativne, a ovaj svemir je prepun njih oboje.

Što su pojedinci bliži energetskim tokovima, dublje su pogođeni. Budući da je vaš svijet preplavljen negativnim komponentama dualnosti – strahom, ratovanjem, razdorom, bijesom, pohlepom, prijevarama, korupcijom, siromaštvom i slučajnim nasiljem – vi ste u epicentru dinamičnog potresanja i drmanja.

Ne samo da se ti negativni tokovi sklonosti tamo generiraju, oni od tamo zrače. Kroz fiziku koja upravlja životom u ovom svemiru, posvuda generirana energija ispaljuje se u svemir, privlačeći i sama se povezujući s najbližom sličnom energijom i, kao bumerang, vraća se s tim pojačanjem. Zbog Zemljinih svjetlosnih traka u negativnostima dualiteta odašilju se u izobilju, one privlače i natrag vraćaju točno ono što je poslano . Ovaj nepromjenjivi zakon privlačenja je razlog zašto je vaš svijet još uvijek ogrezao u previranju.

A to je razlog zašto smo vam posebno naglašavali da se fokusirate na ono što želite u vašim životima i vašem svijetu! Mnogi koji su zaokupljeni razmišljanjem o tome što oni ne žele i njihova tjeskoba, obeshrabrenje, ljutnja, tuga i nestrpljivost u tim situacijama stvara sve više toga u njihovim osobnim životima u svijetu. Te vrste misli i osjećanja obiluju negativnostima koje produžavaju situacije koje žele da prekinu!

Jedini način da se zaustavi taj vrtuljak je s ljubavlju, najmoćnijom silom u svemiru. Ljubav – ta ista energija kao svjetlost, samo različito izražena – je ono što svjetlosna bića širom ovog svemira snažno usmjeravaju ka Zemlji tijekom više od sedam desetljeća. Početna infuzija svjetlosti spasila joj je život i dala joj potrebnu snagu da bi se oslobodila nesuglasica dubokog trećeg denziteta i pokrenula se na svom kursu uzašašća.

S tim ulijevanjem svjetlosti, Zemlja je imala više toga za ponuditi svojim stanovnicima, mikrokozmosu njenih bića, i njenih ljudi koji su otvorili svoja srca i umove tako da su primili i generirali svoje vlastito svjetlo, njihovu pravu životnu snagu, mnogo obilnije. Mi smo se radovali s njima i sa svakim od njih! Ne samo da su njihovi životi bili uzdignuti u duhovnosti i prosvjetljenju svijesti, nego je njihov odgovor stvorio pozitivne energetske tokove sklonosti koji dodatno koriste Zemlji i njenim drugim receptivnim dušama. Zato što volimo svaku dušu na vašem svijetu, tužno je za nas da neki još uvijek odbijaju svjetlo koje će zamijeniti vaš strah i tjeskobu s ozdravljenjem i veseljem. Dokle god su mračni imali kontrolu nad vašim svijetom, osjećali su se snažni. Kada se njihova kontrola počela narušavati unatrag nekoliko godina, strah se uvukao u njih. Do sada, Iluminati su očajni kako se njihovih nekoliko dronjavih ostataka utjecaja – mediji i dijelovi vojnih snaga i gospodarstvo – raspadaju. Tiranski vladari također pokazuju strah jer njihove kolege u nekim drugim zemljama su zbačeni sa vlasti od strane građana. I mnogi milijuni žive u strahu zbog aktivnosti tih mračnih.

Strah je pojačana emocija koja odašilje najsnažniju negativnost. Iako ono što se stvara na Zemlji ima univerzalne učinke, kako smo rekli, to najdublje utiče na sav život na Zemlji. Sjetite se koliko smo često naglašavali važnost slanja svjetla najslabijim karikama u našem obiteljskom lancu duša, onih koje su postale zarobljenici tame.

Stvoriteljev zakon slobodne volje daje im pravo da uskrate sebi svjetlo, ali oni ne mogu zaustaviti njegovu kozmičku silovitost. Zemljin kurs uzašašća dosegao je vibracijsku razinu intenzivnih energetskih mlazova i oni blokiraju put energetskih tokova s burnom negativnosti. Budući da se ti mlazovi ne mogu okrenuti niti ići naprijed u četvrti denzitet, oni su prisiljeni da brzo i žestoko slabe.

To objašnjava uzburkanost koju vidite, a mi žurimo da vas uvjerimo, da trenutno sudaranje neće završiti eksplozijom! Svjetlo iz naše svemirske obitelji u kombinaciji s vašim vlastitim daleko je moćnije od negativnosti koja se kovitla oko planeta! I, jasan znak da Zemlja razborito upravlja je da je daleko manje smrtnih slučajeva i mnogo manje materijalne štete nedavno rezultiralo od potresa, njenog uobičajenog načina otpuštanja negativnosti, nego nekada.

Mi smo govorili da je svrha naših poruka da prosvijetli, potakne i pruži duhovno vodstvo tijekom ovog vremena bez presedana u povijesti svemira. Također smo rekli da smo mi apolitični – kao i sva druga duhovno evoluirana bića, mi smo napredovali daleko izvan političkog aspekta u našoj prirodi.

Pa zašto onda često govorimo o politici? Znajući kako je vaš svijet postao natovaren negativnostima, bitno je razumijevanje Zemljinog uzašašća, i objašnjenje ne može previdjeti njen razlog: da bude slobodna od ogromnih negativnosti uzrokovanih utjecajima političkih ideologija.

Političke odluke utiču na živote populacije – građanska prava, zakoni, obrazovanje, zapošljavanje, vrste distribuiranih informacija, kulturne prakse, ekonomski uvjeti, oporezivanje, medicinska skrb, vjerske orijentacije i označavanje „neprijatelja“. Kamen temeljac većine vaših svjetskih vlada odavno je rat, korupcija, obmanjivanje i ugnjetavanje ove ili one vrste, i sve to proizvodi razuzdanu negativnost.

Tijekom stoljeća, borbena vladajuća tijela su prouzročila beskrajna krvoprolića da su gotovo ubila vaš planet. To je razlog zašto Gaja, zemljina duša, izabrala da njeno tijelo napusti treći denzitet, gdje cvjeta tama, i otputuje u više denzitete gdje oštro polarizirane političke ideologije i njihovi tragični rezultati ne postoje.

Odluke i akcije vlade Sjedinjenih Američkih Država utječu na cijeli svijet, tako da predstojeći izbori u zemlji imaju globalni interes. Mi smo govorili o misiji Predsjednika Obame u kontekstu master plana Zemljinog Zlatnog doba, koje je u skladu s GAJINOM željom za miroljubivim svijetom gdje žive u harmoniji s prirodom. Njena želja i plan koji utjelovljuje njenu transcedentalnu politiku u svakom narodu.

Obama, koji je iskusio mnoge živote na liderskoj poziciji, prihvatio je monumentalnu misiju da dovede mir u vaš svijet, i on je došao sa mudrošću, vizijom, predanošću, i moralnim i duhovnim integritetom da otvori ovaj put. Niti on niti njegova misija se nisu promijenili.

Međutim, tijekom njegovog mandata, njegovi napori su bili oslabljeni djelovanjem Iluminata – onih koji su u Kongresu a koji su podržavani od onih koji nisu. Primjer njihovog udruženog djelovanja kog ćete prepoznati je često kritiziran „Obamacare“, koji je već slomljen kostur Obamine namjere. Da bi donio bilo koju reformu koju je želio za ljude njegove zemlje, on nije imao drugog izbora nego da promijeni neke odredbe i doda ili ukloni druge tako da Kongres odobri prihvatljiv zakon o zdravstvenoj skrbi.

Uskoro svi pojedinci čije su akcije motivirane pohlepom i kontrolom, više neće biti u igri. Tada ćete vidjeti zašto je najviše svemirsko vijeće izabralo dušu rođenu kao Barack Obama da ispuni jednu od najvažnijih uloga u vašem svijetu danas. To bi bilo evidentno tijekom cijelog njegovog presjedanja, da nije bilo ustrajnosti mračnih.

Unatoč njihove sposobnosti da odgode napredak reformi, Zemlja sa svojim prethodnicama prosvijetljenih duša nastavlja se ubrzano kretati prema četvrtom denzitetu. S odbrojavanjem sada samo u tjednima, za kratko vrijeme ćete vidjeti kako se sadašnja previranja i sukobi počinju razvijati u jedinstvenu želju za svijetom u miru i pojavu Zemljinog Zlatnog doba.

Govorit ćemo o vrlo ranoj fazi života u tom dobu. U našoj zadnjoj poruci nabrojili smo prioritetne projekte koji će biti poduzeti. Sada ćemo opisati ono što se može predvidjeti u tolikoj mjeri kao opća priroda društva.

Kao što smo prije naveli, neće sve divote Zlatnog doba biti na pragu njenih vrata. Niti će potpuno drugačije ili prosvijetljeno društvo stići tamo. I Zemlja i Nirvana će nastaviti biti odlične škole za duše da se razvijaju u androgina bića – ona koja su savršeno uravnotežila ženske i muške energije – a ono što najviše od svega treba uravnotežiti su emocije, jer one utječu na stavove i izbore akcije i reakcije.

Jednostavnim ulaskom u Nirvanu ne mijenja čovjekovu prirodu i jednostavnim ulaskom u Zlatno doba niti neće. Mi ne govorimo o pridržavanju ugovora duše – bilo tko da je ozbiljno odstupio od svojih ugovora, ignorirao vodstvo svijesti i namjerno izabrao mračne načine, neće biti u blizini – nego vaše osobne značajke, interesi, ideje, norme, težnje, vještine i talenti.

Na primjer pesimist neće postati optimist, niti će netko tko teži ljenčarenju iznenada postati marljiv. Sramežljivi pojedinci neće ostati društveni i obrnuto. Netko tko dugo razmatra situaciju neće početi djelovati spontano a osobe naviknute da rade osrednje poslove neće biti perfekcionisti. Entuzijasti bejzbola i nogometa neće se okrenuti ka umjetnosti, niti će umjetnici početi trenirati za Olimpijadu. Poljoprivrednici neće promijeniti svoje zanimanje a neće ni učitelji, medicinske sestre, mehaničari, vlasnici dućana, kuhari, arhitekti, tesari programeri računala ili bilo tko drugi čiji je rad ispunjavajući.

Ukratko, vaše osobine, sklonosti, poslovi, hobiji i slično – sve što obuhvaća jedinstvenu osobnost koja je svaki od nas – neće biti drugačija dok vi to ne odlučite. Želimo to malo uvjetovati: Pojedinci koji uživaju u lovu i ribolovu brzo će promijeniti te oblike rekreacije u druge jednako zadovoljavajuće zabave koje poštuju sav život u prirodnom okruženju.

Velika razlika koju će svi pozdraviti je spremnost za početak gledanja na situacije iz tuđih perspektiva, kako bi usvojili stavove koji vode do skladnih rasprava i odluka, i da postupaju na način koji najbolje služi svačijim potrebama. Vi ćete živjeti u ljubav-svjetlo vibracijama koje pobuđuju te pristupe i potiču aktivnosti u skladu s tim.

Zakon fizike „slično privlači slično“ također povezuje osobe koje su energetski srodnih duša. Odnosi – u obiteljima, na radnim mjestima, aktivnostima zajednica ili nacionalne organizacije, a one koje nisu, neće. Uz pretpostavku da je cilj svih duša rast u duhovnoj i svjesnoj svijesti, ne može biti susretljivijeg ugovora kada račvanje putova nudi mogućnost za taj napredak. Teški zdravstveni uvjeti će se potpuno promijeniti umjesto da kronične bolesti završe u jednom naletu, međutim, jednom kad budete u vibracijama četvrtog denziteta, vi ćete početi osjećati izvanredno osvježenje tijela, uma i duha. Dugi niz godina ste bili napadnuti od mnoštva toksina koji su uzeli ozbiljan danak na stanovništvu. Ni jedan od tih toksičnih elemenata nije u četvrtom denzitetu, i ako budete nastavljali se kretati u sve više, jače vibracije, tijela će biti obnovljena do savršenstva.

Mi znamo koliko ste željni da čujete kada će članovi naše svemirske obitelji među vama i na vašem nebu biti službeno pozdravljeni. Naš dobar prijatelj Hatonn nam je rekao da je sve u pripravnosti, oni samo čekaju znak od najvišeg svemirskog savjeta, koji djeluje pod Božjim vodstvom.

Da li se gospodarstvo doista stabilizira ili Iluminati manipuliraju tom iluzijom? Globalno gospodarstvo, koje je proizvod dima i ogledala, da upotrijebimo vaš termin, je nepopravljivo. Temelj novog sustava je skliznuo ispod starog tako da kad njegov kolaps dođe, novi temelj će biti dobro uspostavljen. To će omogućiti prijelaz iz starog sustava u novi koji će doći bez rušenja brane, da tako kažemo.

Prilagođene promjene valute, bankarstvo, kreditiranja, porezi, trgovine i investiranja bit će provedena takvim ritmom da se smanji zbunjenost, ali oprost duga u slučaju MMF kredita zemljama u kojima novac nije stigao do osiromašenih masa je ekonomski prioritet i tako isporučiti osnovno što mnogi milioni trebaju. Rješavanje vaših turobnih zaposlenja, beskućništva i izbjegličke situacije također su prioriteti.

Vama drage duše koje šaljete mojoj majci pitanja osobne prirode – kao što su gdje i kada preseliti, vaše misije, je li vaše svjetlo dovoljno da fizički idete zajedno sa Zemljom, može li vaša bolest biti izliječena – mi nemamo odgovore koje tražite. Ali vi to znate – sve što je za vas važno da znate je unutar vaše duše!

U mnogim porukama mi smo vas pozivali da se prestanete oslanjati na vanjske izvore kako bi dobili odgovore i umjesto toga, da odete unutar sebe. Umirite vaš um od lupetanja treće dimenzije i dopustite porukama vaše duše da dođu kao što to rade – intuicija, instinkt, inspiracija i savjest, smjernice koje će vas držati na tragu onoga što ste izabrali u vašem ugovoru duše.

Međutim, što se tiče misija, mi ćemo ponoviti ono što smo rekli o usporedbi rijetkih koji su potrebni za popunjavanje liderskih pozicija. Mnogi od vas su izabrali da budu pokazivači puta zračeći svjetlost, i vi ispunjavate tu ulogu jednostavno živeći kao Bića koja jeste, jedno od Božje drage djece i odnosi se na sve druge u Njegovoj obitelji – na sve zemaljsko čovječanstvo, životinje, kraljevstvo planeta i neprocjenjive duše u Dević svjetovima.

Važno je biti vidovit u informacijama o svjetskim zbivanjima, također, jer dezinformacije još uvijek obiluju u glavnim medijima, privatnim publikacijama i internetu, uključujući i kanalizirane poruke. Opet, uđite unutar sebe i obratite pažnju na osjećanja koja dolaze. Ako informacije na pitanja teku glatko, vrlo je vjerojatno da je to istina; ako osjećate bilo kakav otpor, vrlo je vjerojatno da su lažne. Niža razina svijesti zatvorenog uma, međutim, će uzrokovati da će osoba odbaciti sve informacije koje ne podržavaju njegova ili njena kruta uvjerenja.

Iznad svega, ne budite privučeni bilo kakvom zastrašujućom informacijom – nemate se čega bojati! Ovo je vrijeme da se osjećate radosno, uzbuđujuće i pobjednički! Ali vi ste samo mali segment linearnog vremena udaljeni od cilja najvećeg trijumfa koji je ikad viđen u ovom svemiru, i u kontinuumu vi ste prošli crtu cilja, vi ste već pobijedili!

Mi vam odajemo počast za hrabrost i postojanost u svjetlu. Mi vam odajemo počast za vašu upornost i domišljatost u prevladavanju svih prepreka postavljenih na vaš put od tame i za vaše strpljenje za kašnjenja. Mi vam odajemo počast za vođenje vašeg svijeta u novu eru ljubavi, mira i sklada sa svime u prirodi. Molimo vas da poštujete sebe kao što to mi činimo!

_______________________________



LJUBAV i MIR
Suzanne Ward



Website:
The Matthew Books
Eposta: suzy@matthewbooks.com  

No comments:

Post a Comment


PRG







Instructions HERE




INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

2012