Tuesday, 18 December 2012

17. 12. 2013


17. 12. 2012

Pucnjava u školi u SAD-u

S ljubaznim pozdravima svih duša na ovoj stanici, ovdje Matthew da vam govori o nedavnoj pucnjavi u školi u Sjedinjenim Američkim Državama. Promatrajući ovo kao jedinstveni stravični događaj je gubljenje svrhe svih onih koji su se složili da budu uključeni – ubojica, dječica i odrasli koji su umrli, njihove obitelji, cijela zajednica.

Ugovor na razini njihove duše je da sudjeluju u njihovim ulogama za najveće dobro čovječanstva, a sudionici koji su u Nirvani raduju se uspjehu sporazuma. Duboka poruka pokolja, sada ukorijenjena u kolektivnoj svijesti, je da ljudsko srce i um više ne može otvrdnuti na ubijanje, ubijanje, ubijanje, čovječanstvo to više nije voljno podnijeti! Šok i tuga u Newtownu u Connecticutu, uzdrmao je svijet i ujedinio ljude u izljevu molitvi za svakog pogođenog ovom tragedijom.

Već mnogo godina gnušanje zbog sličnih neobjašnjenih činova nasilja bilo je zabilježeno u povećanju jačanja kolektivne svijesti. Snažan događaj – pucanje u te mališane u školi – bilo je potreban da očvrsne kolektivnu želju u namjeri da se okončaju besmislena ubojstva posvuda. I intenzitet visokih vibracija koji utječe na sve u vašem svijetu širi tu namjeru da uključi sva moguća sprječavanja smrti – međunarodne ratove, genocide,“legalne“ smrtne kazne, i gladovanja i bolesti u osiromašenom stanovništvu.

Vaši izvanzemaljski pomagači su omogućili zračenje svjetlosti svim dušama na Zemlji, što povećava duhovnu svijest i duhovnu svjesnost onih koji su receptivni, ali ne mogu intervenirati u situacijama koje su u vašoj mogućnosti da promijenite ako tako želite. Vi imate sposobnost i želju da spriječite smrt u tim spomenutim slučajevima. Sada kada također postoji kolektivna namjera da se to učini, vidjet ćete da se ubijanje i lišavanje života privodi kraju i mir i blagostanje diljem svijeta se ostvaruje.

Mi i sva svjetlosna bića u cijelom ovom svemiru dodaju ljubav-svjetlo vama kako bi pomogli utješiti sva ona srca koja su slomljena, ne samo u Newtownu, nego svugdje na Zemlji gdje obitelji tuguju za najmilijima koji su ubijeni.

Ljubav je ključ za ozdravljenje cijelog svijeta.

LJUBAV i MIR
Suzanne Ward
Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment

PRGInstructions HERE
INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

2012