Thursday, 9 March 2017

Croatian -- Matthew Ward – 6 . ožujka 2017.Matthew Ward – 6 . ožujka 2017.


S pozdravima punim ljubavi od svih duša na ovoj stanici, ovdje Matthew. Sve u vašem svijetu nagovješćuje smjenu straže, da tako kažem. Otvoreno i prikriveno, djelovanje na mnogim frontovima ubrzano se kreće da se Zemlja oslobodi od elemenata koji su držali njezinu civilizaciju u ropstvu tisućljećima. I, kako se vibracije podižu, polarizacija filozofija i ideologija otopit će se baš kao led u polarnim regijama i na kraju će biti jedinstvo duha u cijelom svijetu. Sudbina naroda Zemlje je da žive slobodno, prosperitetno i radosno u skladu s prirodom, a mi odajemo počast svim dušama koje su napustile svoje domovine da pomognu stvoriti u linearnom vremenu Zemljino zlatno doba, veličanstveni svijet koji grandiozno cvjeta u kontinuumu.

Tijekom proteklih mjeseci mi smo se pozabavili vašim zanimanjem za svjetska događanja i rado smo to činili, ali smo donekle zanemarili primarnu svrhu naših poruka, da ponudimo prosvjetljenje i vodstvo primjereno vašem evolucijskom putovanju. Brojni e-mailovi poslani mojoj majci uključuju pitanja i komentare koji ukazuju na kriva shvaćanja uzašašća, stvari koja je zbunjujuća za duše koje se tek bude i možda i za neke koje su upoznate s duhovnim informacijama. Uzašašće treba ispravno shvatiti, a u odgovaranju svima koji su pisali, počinjemo s ovim nedavnim e-mailom: Jedna poznanica mi je rekla da čita kanalizirane poruke tvrdeći da će se događaj uzašašća uskoro dogoditi. Zašto nam Matthew ne govori o tome i kako da se pripremimo za to?

Mi ne znamo na koji  se događaj drugi izvori pozivaju, pa ćemo vam reći o uzašašću iz naše točke gledišta. Prvo, postoje dva tipa, planetarno i osobno uzašašće, a mi počinjemo s prethodnim. Prije oko 80 godina kada je Gaja, duša koja je utjelovljena kao planet koji se sada zove Zemlja, zavapila je za pomoć, za infuziju svjetla od moćnih civilizacija koje su stabilizirale ozbiljno oslabljen planet i spriječile da ne odleti u svemir i sigurno uništenje, također omogućeno je da se trešnjom oslobodi dubokog trećeg denziteta i počne se postupno dizati. To je bio početak planetarnog uzašašća na lokaciju-mudrost.

Odstupimo na trenutak da spomenemo nešto što bi moglo biti jedna točka konfuzije. Budući da se i dimenzija i denzitet korite u kontekstu uzašašća, moglo bi se pomisliti da su oni različite faze ili aspekti tih procesa umjesto pojmova koji su se naizmjenice koristili. Mi dodajemo da je denzitet više znanstveno točniji termin jer uzašašće je povezano s energijom, koja se ne može izmjeriti na način koji se koristi da se proizvede dimenzija nečega, recimo kutija ili komad zemlje. A sada, Zemlja je prešla prag četvrtog denziteta u prosincu 2012. godine i nastavit će se uzdizati sve dok ne bude dobrano unutar gornjeg petog denziteta. Međutim, tijekom eona kada se planet spiralno strmoglavio u dubine trećeg denziteta i tu zapeo, Gaja je ostala na petom denzitetu u statusu razvoja duše.

To nas dovodi do osobnog uzašašća duševnog rasta u duhovnoj i svjesnoj svijesti, ili razvoju; to, također, je proces, ne događaj koji bi utjecao na sve ljude na sličan način i istovremeno. To je zato da valovi energije koje Zemlja susreće su pogodni događaji od kojih čovječanstvo može imati koristi. Ali ti jaki prodori energije pojačavaju sve karakteristike i ponašanje, i dok svi pojedinci reagiraju u skladu sa svojim pozitivnim ili negativnim osnovnim sklonostima, planet nastavlja svoj stalni uspon u više astralne ravni.

Što se tiče toga kad je osobno uzašašće započelo, golemo svjetlo koje je spasilo život Zemlji prije oko osam desetljeća bilo je dostupno svim njenim stanovnicima, tako da bi se moglo reći da je ono počelo otprilike u to vrijeme za ljude koji su bili receptivni da prime svjetlo. Mi kažemo ovaj put, jer uzašašće, evolucijski napredak, je cilj svake duše u svakom životu. Svaka duša ima svoju jedinstvenu frekvenciju, ili energetsku vrpcu koja je upravljana njenim povezanostima – mislima osobe, osjećajima i akcijama slobodne volje u mnogim fazama rasta u svakom denzitetu. Dopustite da promijenim mnoge faze u neograničeno duše mogu nazadovati tijekom mnogih života u trećem denzitetu, a budući da imaju sve mogućnosti koje su im potrebne da se vrate na stazu, u usporedbi s virtualnim naglim napredovanjima od trećeg do četvrtog denziteta.

Moguće je da su glavni uzrok konfuzije oko uzašašća brojevi. Ovaj svemir nema numerirane denzitete, niti duše. Mi koristimo brojeve samo da označimo položaj Zemlje ili napredak mjesto-mudrost i da pokažemo evolucijski status ili napredak njenog čovječanstva, a potonji brojevi mogu se značajno razlikovati dok broj lokacije Zemlje ostaje isti.

Stvarnost je da je ovaj svemir čista energija koja teče bez razgraničenja između posljednjih mlazova nižih denziteta i prvih od viših denziteta, ali već postoji stapanje mlazova jer njihove vibracijske stope su tako slične. To je razlog zašto vi niste vidjeli nikakve dramatične promjene 21. prosinca 2012-te godine, ili u danima ili tjednima koji su slijedili iako je Zemlja počela orbitirati u najnižoj ravnini četvrtog denziteta. I bez obzira na to gdje je planet, osobno uzašašće se može dogoditi. Čak i tijekom dugih vjekova kada je Zemlja bila zaglibljena u dubinama trećeg denziteta, neke duše specijalni Božji glasnici, ostali izaslanici i vizionari uzašli su tijekom njihovog svjetlom ispunjenog života.

Dakle, kako da se pripremite za uzašašće? To je tako jednostavno kao živjeti na pobožan način, ili, kako je Bog rekao: Budite dobri.

„Koliko će još godina trebati Zemlji da dostigne svoje odredište? Ako postoji konačni odgovor, mi to ne znamo. Vi ćete osjetiti da vrijeme prolazi brže i brže kako planet ulazi u lakše i sve lakše energetske ravnine, i u nekoj točki shvatit ćete da ste u bezvremenom, „kraćem kontinuumu. U tom trenutku, draga braćo i sestre, pokušaj zamišljanja života u kojem je sve u univerzalnom postojanju je niz simultanih događanja koji će pozvati frustracije. Na razini duše znate taj život, i kada ste izvan vremena linearno govoreći, radovat ćete se da ste još jednom u potpunom svjesnom životu u kontinuumu.

„Koliko će trebati nama i Gaji da prođemo kroz četvrtu dimenziju prije nego doživimo petu dimenziju? Našao sam knjigu koja na to odgovara i dala je 2032 godinu kao datum kada ćemo početi ulaziti u petu dimenziju. Duša Gaje nikad nije ostavila petu, samo njeno planetarno tijelo jest, i mi ne možemo reći koliko dugo će Zemlja prolaziti kroz četvrtu, jer procjenjivanje u linearnom vremenu je ono što je SADA u kontinuumu ne može biti točno. A, tu je ta značajna razlika između planetarnog i osobnog uzašašća.

Većina svjetloradnika, mislili oni ili ne mislili o sebi kao takvima, usred su srednje do visokog četvrtog denziteta svjesno i duhovno a u nekim slučajevima višeg, duše koje su došle iz najnaprednijih svjetova da pomognu u buđenju ljudi Zemlje. To ne daje nikome od vas volontera imunitet za cijeli niz ljudskih emocija i epizoda, razočaranja, očaja i drugih stresnih osjećaja koji ne ugrožavaju vaš status. Osobe koje su u stanju izdići se iznad svojih vlastitih izazova i svjetskih previranja nakratko dožive blaženstvo petog denziteta i osjećaj takve lakoće da ne postoji svijest da su u gustom tijelu.

Što se tiče datuma 2032 godine, ne bismo se usudili odrediti kalendarsku godinu u vezi bilo koje faze Zemljinog putovanja – ili vašeg – zbog spomenute teškoće stavljanja raznih ravnina energije u linearni vremenski okvir.

„Kako mogu uvjeriti vjerske fanatike u obitelji da Armagedon /Apokalipsa/ kraj vremena NISU ono što je pred nama? Ne želim da budu ostavljeni kad dođe uzašašće! Mi smo govorili o procesu uzašašća tako da nema potrebe da to ponovno pregledamo, a naša sugestija se odnosi na sve one čiji su voljeni zatvorili svoje umove za sve ono što se ne uklapa u njihovo mišljenje o religiji ili bilo koji drugi sustav vjerovanja. Podijelite svoje ideje i znanje s osobama koje su zainteresirane, ali nemojte pokušati uvjeriti bilo koga koji nije receptivan da vjeruje kao vi. Svaka duša ima pravo da se kreće udobnim tempom prema prosvjetljenju, a ako to nije moguće postići u ovom životu, biti će u nekom drugom nijedna duša nije izostavljena a različita uvjerenja ne mijenjaju ljubavne veze koje ujedinjuju duše.

Majko, vidim da se ostatak stavki na tvom dugom popisu odnosi na osobno uzašašće a mnogo ih je sličnih. Mi ćemo odgovoriti svima sa statusom evolucije Zemljine civilizacije. Oni na donjem kraju spektra još uvijek su u dubokom trećem denzitetu, oni na visokom kraju se približavaju prvim energetskim mlazovima petog. Status velike većine je srednje do visoki treći denzitet ili niski četvrti, daleko poodmakli od relativno rijetkih pojedinaca koji su zapeli u dubini trećeg, a kako vibracije stalno rastu, evolucijski napredak će biti brži i očitiji u populaciji.

Uzašašće nema nikakve veze s fizičkom dugovječnošću, to ima svake veze s time kako su blisko odluke i akcije neke osobe tijekom života u skladu s ugovorom duše.

Ne, uzašašće ne zahtijeva da je osoba svjesna toga. Mnogi milijuni evoluiraju bez da to znaju. Ako oni ne povezuju svoje suosjećanje, intuitivan razvoj, promišljenost i dobrotu s uzašašćem dok su na Zemlji, oni će imati puno razumijevanje kad budu u Nirvani.

Uzašašće je tijekom fizičkog života a ne nešto što dolazi u jednom naletu na kraju. Isto je s regresijom – iako ne postoji takva stvar kao „samrtno obraćanje koje spašava nečiju dušu, što god osoba čini tijekom posljednjih dana ili sati tijela dobiva kredit sve dok ulazi u dio Nirvane koji odgovara energiji cijelog života osobe.

Prelazak u duhovni život nije automatsko uzašašće. Život u Zemljinom duhovnom svijetu sličan je fizičkom životu u onome gdje slobodna volja caruje, a Nirvana nudi tako široki spektar zanimljivih aktivnosti i fascinantnih putovanja u koje se neke duše upuštaju u tim razonodama i zaobilaze sjajne mogućnosti učenja tog područja. Nema osuđivanja koji god život odabrali; međutim, duše koje čine minimalni napor da se pripreme za sljedeću inkarnaciju nemaju prednost uzašašća u tom životu kao oni koji se pripremaju mudro.

Uzašašće nije fizičko napuštanje Zemlje da se živi na planetu u višem denzitetu, to je putovanje sa Zemljom za životni vijek odabran u ugovoru duše. Zabluda je da postoje dvije Zemlje nova na koju se ljudi penju i žive u ljubavi i miru, dok ljudi koji to ne čine ostaju na staroj usred nasilja, korupcije i pohlepe.

Ne postoji vrijeme „završetka“ za uzašašće u kontekstu pitanja čitatelja, ali u drugom kontekstu postoji. Vi niste osoba koja ima dušu, vi ste besmrtna duša koja doživljava još jedan život u tijelu. Svako utjelovljenje – može ih biti na tisuće, čak milijune u tako različitim oblicima, civilizacijama i svjetovima tako različitim od onoga što znate da ih ne možete ni zamisliti nudi potencijal rasta u duhovnoj i svjesnoj svjesnosti, sjećanje na ono što je poznato na razini duše: Vi ste energetski aspekt Vrhovnog bića ovog svemira i neodvojivo povezani sa svime u cijelom ovom svemiru. Kad je to zapamćeno u punini, vi shvaćate da ste uvijek bili i uvijek ćete biti aspekt masovne svijesti koja je Vrhovno Biće. Ali to nije kraj vašeg putovanja krajnje odredište su vaši kozmički počeci, čista ljubav-svjetlo energija Stvoritelja, sveznajućeg, svemoćnog jedinstva svega.

Ljubljena obitelji, može se činiti da otkrivajući znanje na razini duše i sam život postaje mnogo složeniji i zbunjujući dok evoluirate. To je obrnuto sve postaje jednostavnije i jasnije. Kompleksnost i zbunjenost je gdje ste vi, oni su kreacije vaših misli, emocija i odluka. Za sada, neka vas nenadmašna snaga ljubavi vodi radosno i pouzdano dok nastavljate zračiti svoje svjetlo svima na Zemlji.


LJUBAV i MIR

Suzanne Ward

Web stranica: The Matthew BooksPreveo: Fredi 

10 comments:

 1. Podnijeti zahtjev za kredit brz i praktičan način da plati račune i nastavak financiranja vašeg projekta u najjeftiniji kamatnu stopu od 3% da nas kontaktirate danas putem: trustfunds804@outlook.com. Kredit je potreban ponudu kredita naš minimum 1.000,00 izbor posuđivanje novca, ja sam certificirani registracije i zajmodavci čitljiv, možete nas kontaktirati i danas, ako ste zainteresirani. Da se taj kredit, kontaktirajte me za više informacija o procesu kredita kao i uvjetima kredita i iznos kredita će biti prenesena na vas. Trebam vašu hitan odgovor ako ste zainteresirani

  ReplyDelete
  Replies
  1. KAKO sam postao pobjednik nakon toliko mnogo neuspjeha ATTEMPT dobivanje kredita ....

   Osjećam se tako blagoslovljeno i ispunjeno. Nerado sam se prijavio za zajam koji sam čuo za online jer sve izgleda previše dobro da bude istinito, ali bio sam uvjeren i šokiran kad je moj prijatelj na mom mjestu posla dobio zajam od Progresive Loan INC i oboje smo potvrdili i ja sam išao naprijed da primjenjujem, danas sam ponosan vlasnik moje tvrtke i zarađivati ​​novac za moju obitelj i sretnu mamu. Pa ja sam Annie Joe po imenu iz Pauls Valley, Oklahoma. Kao samohrana majka s troje djece bilo je teško dobiti posao koji bi mogao voditi brigu o meni i mojoj djeci, a imala sam toliko novčanica za plaćanje i kako bih to učinila najgore, imala sam loše kreditne pa nisam mogao dobiti zajam od bilo kojeg banka. Imala sam idealan početak poslovanja kao frizera, ali nisam imao kapitala za početak, Probao sam sve vrste banaka, ali nisam uspio dok se moj suradnik nije javio bogoslužnom vjerovniku koji oglašava kako bi mogao dati zajam u 2 % kamatna stopa. Šaljem im poštom putem službene adrese e-pošte (progresiveloan@yahoo.com) i odmah sam dobio odgovor, a moj je kredit odobren, a ja sam bio upućen na web mjesto Banke gdje sam povukao kredit izravno na moj račun. Za rezanje priče kratko sam ponosan na svoju frizersku tvrtku i obećavam svjedočiti svijetu kako se moj život pretvorio .. Ako vam treba bilo kakav zajam, savjetujem vam da kontaktirate Progresive Loan INC i financijski se podignete E-mail: progresiveloan@yahoo.com ILI poziv / tekst +1 (603) 786-7565


   Delete
 2. Pozdrav svima, ja sam Oliver Erik Pauli iz Australije i želim koristiti ovaj medij da bih izrazio zahvalnost gđu Mariji Smith. za ispunjenje njegovog obećanja dajući mi zajam, bio sam zaglavljen u financijskoj situaciji i potreban je za refinanciranje i plaćanje računa, kao i pokretanje poslovanja. Pokušao sam tražiti zajmove od raznih kreditnih tvrtki i privatnih i korporativnih organizacija, ali nikad nisam uspio, a većina banaka odbila moj kreditni zahtjev. Ali, kao što bi Bog to učinio, uvela me je prijateljica James Rice gospođi Maris Smith Home zajam. i podvrgnut pravednom postupku dobivanja kredita od tvrtke, na moje najveće iznenađenje u roku od 48 sati, baš kao i moj prijatelj James, i bio je odobren i zajam od 7.000,00 dolara. Dakle, moj savjet za svakoga tko želi zajam ", ako morate kontaktirati bilo tvrtka s obzirom na osiguranje zajam online s niskim kamatna stopa od 2 i bolji planovi otplate / raspored, molimo kontaktirajte gospođe.Maris Smith zajam kući.Osim toga, on doesnt znam da to radim, ali zbog radosti u meni, im tako sretan i želim pustiti ljude da znaju više o ovoj velikoj tvrtki koja doista daju zajmove, molitvu je da ih Bog mora blagosloviti više dok smještaju osmijehe na lice ljudi. Možete ih kontaktirati putem e-maila na {marissmithloanhome@hotmail.com}

  ReplyDelete
 3. Pozdrav,
  Ovo je obavijestiti javnost da je gospođa Victoria Salgado, renomirani privatni zajam zajmodavac otvorio financijsku priliku za sve kojima je potrebna bilo kakva financijska pomoć. Trebate li zajam? Potrebna vam je hitna sredstva za rješavanje problema u hitnim slučajevima? Ili vam je potreban zajam za brisanje dugova ili financiranje vašeg projekta? Jeste li odbijali banke i druge financijske agencije? Nemojte tražiti više jer to je vaša prilika da postignete svoje snove. Nudimo brze i pouzdane korisničke zajmove po kamatnoj stopi od 2% za ljude, tvrtke i društva bez obzira na narudžbu kupaca ili kreditnu povijest. Naši uvjeti i uvjeti jasni i vrlo razumljivi. Naše transakcije su 100% sigurne i zajamčene.

  Pošaljite nam e-poštu na: (victoriasalgadoloanfirm@gmail.com)

  ReplyDelete
 4. "Pozdrav svima
  LEONARDO DORA Posuditeljica je ovdje i trenutačno pruža kredite za svoje božićne blagdane i sve vrste događaja u prosincu i zajmove za početak nove godine. Trebate hitan zajam za povrat svoje dugove ili trebate zajam za home kapital kako biste poboljšali svoje poslovanje? Jeste li odbili banke i druge financijske agencije? Trebate konsolidaciju ili hipotekarni zajam?
  Ovdje smo kako bismo vam pružili sve financijske poteškoće koje posuđuju novac ljudima kojima je potrebna financijska pomoć, koja ima loše kreditne ili potrebna sredstva za plaćanje računa i ulaganje u poslovne subjekte uz nisku kamatnu stopu od 2%. Naš zajam kreće se od $ 5,000 do $ 50, 000,000,00 dolara i platiti nam u eurima. pesos i bilo koju drugu valutu po vašem izboru.

  Kontaktirajte nas danas putem e-pošte; (leonardodorafinance@gmail.com) da se prijave.

  ReplyDelete
 5. Da li vam je potreban brz i jednostavan kredit? Iznosimo kredit po kamatnoj stopi od 2%. Nudimo i lični i poslovni kredit svakom zainteresovanom pojedincu ili kompaniji koja će moći da otplati zajam do roka otplate za otplatu. Takođe izdvajamo. £ 5 hiljada funti za 100 miliona funti za pojedince i kompanije, kredit je otvoren za sve koji se odnose na manje nacionalnosti Kontaktirajte nas danas putem e-maila na: oceanfinance459@gmail.com za više informacija

  ReplyDelete
 6. Pozdrav,
  Ovo je obavijestiti javnost da je gospođa Victoria Salgado, privatna zajmodavac, otvorila financijsku priliku svakome tko treba financijsku pomoć. Dajemo kredit po kamatnoj stopi od 2% za pojedince, tvrtke i tvrtke pod jasnim i razumljivim uvjetima i uvjetima. Kontaktirajte nas danas putem e-maila na: (victoriasalgadoloanfirm@gmail.com)

  ReplyDelete
 7. zdravo, drago mi je da vam skrenem pažnju na to da sam uživao u ozbiljnom zajmu kod kreditnog zajmodavca koji je odobrio 10.000.000 evra za oživljavanje i finansiranje mog
  kompanije. Da ga kontaktirate, napišite ga

  Email: davidsovi125@gmail.com

  ReplyDelete
 8. PONUDA URGENTA ZAJMOVA, PRIMIJITE SE DANAS U KOJEM SU POTREBNI ZAHTIJEVNI ZAJAM BILO KOJE VRSTE.
  (Williamloans14@gmail.com)

  Vi ste dobrodošli u ovu tvrtku u ovoj tvrtki Dajemo osobni zajam
  i poslovnih kredita samo za kamatu od 2%, nudimo zajam od
  $ 4.000 dolara na $ 5.000.000 dolara,
  Ako vam je potreban zajam za vašu tvrtku ili plaćanje dugova, obratite nam se što je prije moguće kako bismo obradili Vašu prijavnicu

  OBRAZAC ZA PRIJAVU ZAHTJEVA ISPLATE I POVRATAK ODMAH.

  1. Puno ime: _________________
  2. Telefonski broj: __________________
  3. Država: ___________________
  4. Spol: _____________________
  5. Zanimanje: _______________________
  6. Mjesečni prihod: ______________
  7. Potrebni iznos zajma: ___________
  8. Trajanje: __________________
  9. Dob: _______________________

  Kontaktirajte naš ured s e-mail ispod Email: williamloans14@gmail.com
  WhatsApp: +2348027965239

  Pozdrav,
  Zajmovi Williams.

  ReplyDelete
 9. Jeste li u financijskoj krizi, tražite novac za pokretanje vlastitog posla ili plaćanje računa ?, PayLATER zajam daje sve vrste zajmova uz nisku kamatnu stopu od 2% Primajte sada putem e-maila na: ( paylaterloan@zoho.com ) ILI WhatsApp (+1 929 222 7518)

  ReplyDelete

PRGInstructions HERE
INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

2012