Friday 27 March 2015

Croatian - Meesage from Matthew: 25.03.2015



25. ožujka 2015




S pozdravima punim ljubavi od svih duša na ovoj stanici, ovdje Matthew. Dokaz o sve većem svjetlu može biti zasjenjen s onim što se može činiti beskrajnim previranjima, a znamo da je u tim trenucima teško zadržati najvažnije u vašim mislima: svjetlo je pobjednik. U mjesecima koji su pred nama, vidjet ćete mnogo jasnije kako razgovori iza zatvorenih vrata počinju davati plodove koje ćete srdačno pozdraviti.



U ime svih duša ovdje, ja sam sretan da mogu odgovoriti na pitanja i komentare koji su se nakupili dok je moja majka bila u posjeti našoj obitelji u Južnoj Africi. Najčešće izražavanje zabrinutosti ima veze s ISISom, čije akcije drže ovu skupinu u globalnom središtu pozornosti. To je mjesto gdje treba biti, gdje je masa svijeta protiv barbarskog ponašanja i vaše društvo može vidjeti potrebu da se iskorijene korijeni odakle to izvire - strana invazija, osveta, fanatizam, siromaštvo i neznanje.



Nemojte biti zavedeni od strane onih koji obmanjujući pokazuju prstom na Islam kao uzrok - ISISovi zločini krše najosnovnije stavove te vjere. Baš kao što netko može citirati odlomke koji pozivaju na ubijanje "nevjernika", tako netko može navesti odlomke iz Biblije da opravda ubijanje koje ne sadrže kršćanske zapovijedi; i, unatoč svih propusta i iskrivljavanja izvornih zapisa koji su postali te svete knjige, oni i dalje sadrže odlomke zagovaranja ljubavi i poštovanja. Osvit vjerovanja u jedno vrhovno božanstvo brzo je bilo zatrpano tamom, i vjerske dogme su izmišljene željom za vlašću, i pohlepni pojedinci, NE osobe "nadahnute" Bogom ili Alahom, postale su jedna od najspornijih sila unutar vaše civilizacije i podloga za stoljeća neizrecivih progona.



A sada, vaša svemirska obitelj ne može zaustaviti ISISov put smrti i uništavanja jer im nije dopušteno da se miješaju u izbore slobodne volje bilo kojeg pojedinca, izuzev onih koji pokušavaju poslati nuklearne bojeve glave u svemir. Da, na kraju će podizanje vibracija srušiti Islamsku državu, ali u međuvremenu, ISIS će nastaviti biti primjer najnižeg ponašanja trećeg denziteta. Mi nikad nemamo naklonost, a još manje sugeriramo borbu, ali mi razumijemo da zaustavljanje napredovanja te skupine zahtijeva vojnu koaliciju iz izravno pogođenih zemalja i njihovih susjeda, s drugim vrstama pomoći iz drugih zemalja. Mi ne podcjenjujemo ISISovu vojnu snagu, sredstva, uspješno regrutiranje ili odlučnost da širi svoj teritorij, ali s razdorom koji se pojavljuje unutar vodstva i činovnika, oni nisu tako nepopustljivi kako oni žele da svijet vjeruje. 



Želio bih znati Matthewovo mišljenje o ovom dijelu izvatka iz govora Gordona Duffa na međunarodnoj konferenciji u Damasku o terorizmu:



     Ono što se događa u Iraku i Siriji s ISISom nije terorizam, to je jednostavno KRIMINAL. To je, to je djelo međunarodne kriminalne kabale koja je stekla kontrolu nad američkim Kongresom. Duff je identificirao ovu kriminalnu kabalu kao izraelsku i naglasio da je to svjetski kriminal na takvom stupnju koji nije doživljen nikad prije.



     Duff je objasnio kako je the Supreme Court Decision of Citizens United omogućio jednom izraelsko-američkom magnatu koji sada djeluje iz Macao-a, Sheldonu Adelsonu, da u biti kupi kontrolu nad oba doma Kongresa na posljednjim izborima, i da bude u mogućnosti dovesti Kongres pod kontrolu ove međunarodne kriminalne skupine koja je specijalizirana za trgovinu ljudima i narkoticima.



Ono što mi kažemo o citiranom izvodu iz govora nije mišljenje, to je da mi to znamo da je informacija činjenična. Iako to nipošto nije cijela priča, taj fragment je doista istinit, a samo "uređivanje" koje bi mi ponudili je navesti da je terorizam ono što jeste, zločin protiv čovječanstva.



Hoće li kabala biti uklonjena ove godine s novom vlašću na poziciji? Prvo ćemo reći da je kabala zajednički naziv za razne grupe pod okriljem Iluminata sa zajedničkim ciljem svjetske dominacije, i da nije čvrsto povezana sila koja djeluje kao jedinstvena organizacija. To je međunarodna mreža koja se infiltrira u vlade, bankarstvo i trgovinu, korporacije, obrazovanje, religiju, medije, vojne snage, pravni poredak, medicinski establišment, područje zabave - svaku organizaciju, agenciju i ustanovu koja utječe na život na Zemlji.



Ta globalna mreža može biti uklonjena ili zamijenjena u jednom naletu. Potpuno je ukloniti iz vašeg svijeta je proces, a taj proces je u tijeku već posljednjih nekoliko desetljeća, postupno slabljenje kabaline moći "donoseći svjetlo" njihovim prevarama i dugotrajnoj korupciji. Također, u posljednjih nekoliko godina, sve više rastuće svjetlo dotaknulo je neke članove kabale i oni su napustili redove; neki su imali takvu promjenu srca da su postali entuzijastični svjetloradnici, dok su drugi jednostavno prestali sudjelovati u aktivnostima koje bi trebale imati negativne rezultate. Džepovi jakog utjecaja ostaju, ti džepovi ili će se raspasti ili nastaviti opadati sve dok ne nestanu. 



Da li ISIS djeluje pod kontrolom Iluminata? Ne, jer to nije potrebno za svrhe Iluminata. Mračni umovi hrane se energijom straha, a ISIS i drugi tiranski režimi i skupine stvaraju obilje energije straha koje dopunjavaju snagu Iluminata.



Što Matthew misli o pozivu glasnogovornika doma Boehnera premijeru Netanyahuu da se obrati Kongresu? To je čisto političke prirode, a, kako je navedeno u prethodnim porukama, duše na ovoj stanici su apolitične. Dakle, bez suda ili stranačkog favoriziranja, mi se slažemo s vašim analitičarima koji tumače poziv kao "šamar u lice" predsjedniku Obami za nastavak pregovora s Iranom umjesto poduzimanja oštrih mjera koje pogoduju Netanyahuu i isto tako i nekim članovima Kongresa.



Neki članovi Kongresa su i sami Iluminati, a mnogi drugi su pod kontrolom Iluminata putem financiranja kampanje, ucjena, mita ili ozbiljnih prijetnji; a neki malobrojni koji nisu u kandžama Iluminata na jedan ili drugi način imaju zatvorene umove u rješavanju problema bilo kakvim sredstvima ili njihovom uskom perspektivom. 

To je razlog zašto, od svih vlada koje zovete demokratskim, ona od Sjedinjenih Američkih Država može se nazvati "najpokvarenija". Suprotno od onoga što građani percipiraju, sve otkad je predsjednik Obama preuzeo dužnost, on nastoji "popraviti" vladu oslobađajući je utjecaja Iluminata koji dodatno obogaćuju bogate i guše mjere koje bi služile potrebama ljudi.


Je li Netanyahu u Iluminatima ili je njegova ratobornost zbog ozbiljne odgovornosti za sigurnost Izraela? On je na vrhu Iluminata a to su bili i svi njegovi prethodnici na toj poziciji. Kao što je navedeno u prethodnim porukama, Iluminati nikad nisu služili najboljim interesima Židova u Izraelu, ili bilo gdje u svijetu - Iluminati su potaknuli sve programe u Europi i njihovi nacistički elementi provode holokaust.



Korištenjem judaizma ili cionizma kao opravdanje za njihove postupke, Iluminati su dugo održavali na Bliskom istoku vrenje, i oni su diskreditirali svakoga tko je preispitivao njihova raspirivanja rata označavanjem tih osoba kao "anti-semitske". Majstori za stvaranje podijeljenosti, Iluminati su inicirali asortiman etiketa za razne vrste religioznih uvjerenja, oblika vlasti, teorija, filozofija i ideologija. Uglavnom kroz religiozna i akademska učenja i glavne medije, koji su godinama bili pod kontrolom Iluminata, vaše društvo je pažljivo podučavano da prezirete sve izvan svoje vlastite etiketirane kategorije; a Iluminati su uspješno usadili razmišljanje da svatko koga oni etiketiraju kao "antisemitski" je osoba puna mržnje koja je protiv dobrobiti židovskog stanovništva.



Ali Netanyahu doista shvaća ozbiljno "sigurnost Izraela". Jako davno, prije 1948 godine, osnivanjem današnjeg Izraela, namjera Iluminata je bila da Jerusalem bude njihovo sjedište na Bliskom istoku za ekspanziju njihovog ekonomskog i političkog ušančenja u Vatikanu, Londonu, New Yorku i Washingtonu.



Da li Matthew zna da li "preispitivanje" američko-izraelskih odnosa znači da bi dobio financijsku potporu, Izrael je prestao ugnjetavati Palestince i konačno može doći mir u tu regiju? Mi ne znamo koja bi potpora bila uključena u bilo koja "preispitivanja". Ono što mi znamo je, da kada su tvrdolinijaši Iluminata u izraelskoj vladi i vojsci bez zaliha, da tako kažem, može doći do odnosa suradnje između Izraelaca i palestinaca. Dok se vibracije nastavljaju podizati u vašem ratom iscrpljenom svijetu, mir i sklad će doći gdje god postoji tiranija, borbe ili tiranija.



Postoji li više značenja za NBC-ovu priču Braina Williamsa o ratu u Iraku, možda nešto karmički, ili je tako jednostavno rekao laži i uhvaćen je? Iako ova tema više nije dostojna naslovnice, pitanje nam nudi priliku da pokažemo kako karma nije zapisana u kamenu, nego nudi znatnu fleksibilnost u načinima u čemu je on iskusan. Govoreći o gosp. Williamsu, saznajemo od kolega iz Nirvane da je on izabrao kao svoju primarnu misiju "da educira javnost". On je to mogao učiniti kao učitelj u osnovnoj školi, sveučilišni profesor, instruktor u trgovačkoj školi, pisac, istraživač okoliša ili novinski urednik, kao za primjer; ali on je slijedio svoje interese koji su ga doveli do izvještavanja za televiziju.



Postoji određena fleksibilna širina u doživljavanju izabrane karmičke "lekcije". U tom kontekstu, možda je gosp. Williams pristao na poniženja zbog otkrića da je falsificirao ratnu priču da bi pokazao javnosti važnost korištenja razlučivanja o informacijama glavnih medija. To može biti jedna snažna izjava medijima da izvješćivanja moraju biti točna ili će kredibilitet biti izgubljen. Može se dogoditi da će pojavljivanje njegove priče nekoliko godina kasnije poslužiti kao primjer da će na kraju istina izaći na vidjelo. No, stavovi gosp. Williamsa za ono što je učinio i posljedice, su u skladu s njegovim ugovorom duše "da educira javnost".



Nekoliko čitatelja je izrazilo zabrinutost o cjepivima i tekuća polemika o njihovoj sigurnosti protiv rizika, a jedan je napisao: Zašto je samo nekoliko slučajeva ospica postalo situacija za cijepljenje? Ovo nije smrtonosna bolest! Koliko mi znamo, nitko od vaših liječnika nije objasnio zašto su pozivali na cijepljenje za takvu blagu bolest ili kako bolest ili kako se bolest koja je bila iskorijenjena u SAD-u iznenada pojavila. Vaš medicinski establišment je "u krevetu" s kompanijama koje proizvode cjepiva; i, nekoliko djece je bilo cijepljeno sa snažnim dozama da "dobiju" ospice, od njih ih je nekolicina djece sa slabim imunitetom "pokupila", a neki su ih prenijeli na nekoliko drugih koji su također imali oslabljen imunološki sustav.



Prva cjepiva su razvijena od strane znanstvenika, čija je svrha bila dobronamjerna, a upotreba cjepiva također. Međutim, Iluminati su vidjeli da vakcine mogu postići jedan od njihovih najvećih ciljeva - eliminaciju većeg dijela zemaljske populacije - tako su se one koristile za uzrokovanje bolesti za koje su javnosti govorili da će ih spriječiti. Tijekom proteklih pola stoljeća ili tu negdje, razni virusi razvijeni u laboratorijima Iluminata su puštani da se pokrenu pandemije, a u prethodnim porukama mi smo objasnili zašto u posljednjih nekoliko godina svi ti pokušaji nisu uspjeli. (12. kolovoza 2014 ima najsveobuhvatnije informacije)



Za čitatelje koji su pitali da li cjepiva uzrokuju ili doprinose autizmu, zamolio sam majku da kopira naš odgovor na to pitanje u prethodnoj poruci.



Je li znatan porast autizma u vezi s promjenom svijesti? Uopće ne. Sve veći broj djece koja ima simptome koji su slični autizmu je zbog toksina u cjepivima, a simptomi su pogoršani zagađivačima u zraku, vodi i tlu, i kemikalijama u konzervansima u hrani i propisanim lijekovima. Autizam, što je daleko rjeđe, je izbor iskustva duše, s čime su se svi ostali koji dijele taj život složili. A ni autizam, ni njemu slično stanje neće spriječiti te osobe od fizičkog uzašašća sa Zemljom, osim kratki životni vijek koji je dio ugovora duše. (13. veljače 2015)



Hvala ti majko. Mi ne znamo može li grčka vlada zaokrenuti gospodarstvo zemlje tijekom produženog razdoblja otplate kredita, ali to je malo vjerojatno. Ozbiljnost te ekonomske situacije i drugih nacija u sličnoj nevolji su potrebna priprema za inauguraciju novog globalnog ekonomskog sustava. Trenutni pobješnjeli korumpirani sustav, osmišljen i manipuliran od strane Iluminata, mora propasti da bi se napravilo mjesta za novi koji se temelji na plemenitim metalima. Iza scene postignut je napredak da bi se ovo dovelo do kraja u tranzicijskom procesu koji će minimizirati vjerojatnost kaosa.



Možda zato što sam čuo ili pročitao istu stvar više puta, dajem kredibilitet informaciji koja to ne zaslužuje. Na primjer, je li Putin toliko nemilosrdan kao što je prikazan od strane naših medija? Da li on i Obama stvarno rade na "polarizaciji"? Odgovor na oba pitanja je "ne", ali ove usko povezane situacije traže objašnjenje.



Oba predsjednika su suočena s ozbiljnim nacionalnim situacijama koje su u velikoj mjeri djelo Iluminata, ali krivnja pada na predsjednike, čije su akcije često publicirane kao "preslabe" ili "previše agresivne". Oba lidera su u poziciji da šibaju političkom retorikom kako bi pokazali snagu i odlučnost njihovih zemalja. Ni gosp. Putin ni gosp. Obama ne žele da prenagle sa sukobom ili prouzroče ekonomske poteškoće u drugim zemljama, a kamo li rat; a izvan scene, da tako kažem, oni surađuju u nastojanjima da se postigne mir u svijetu, globalna ekonomska stabilnost, i eliminacija bolesti, siromaštva, kriminala i korupcije.



Čitatelj iz Španjolske pisao je o stablima u Madridu. Majko, molim te da kopiraš relevantni dio njegovog e-maila i moj odgovor.



     "Vrlo veliki postotak stabala našeg grada je iznenadno ekstremno bolestan ili zbog nikakvog vidljivog razloga. Dva od njih su se srušila prošle godine ubivši 2 osobe, tako da gradsko vijeće planira posjeći ih na tisuće, do 20% stabala u nekim područjima.



     "Čuo sam istu informaciju od 3 različite osobe koje komuniciraju s vodičima: Madrid trpi energetski napad da bi stabla ostala beživotna i nepovezana međusobno, a slijedeći korak je da se to napravi sa stanovništvom. Mnogi ljudi kažu da je Madrid središte i ono što se događa ovdje ima mnoge posljedice na nacionalnoj i međunarodnoj razini. Mi stvaramo svijest o tome ovdje, ali mislim da možemo koristiti pomoć drugih prijatelja iz inozemstva koji nam mogu poslati svoje molitve".



                              __________________________



     "Matthew je rekao da nije bio svjestan ove situacije i da će razgovarati s kolegama iz Nirvane. Rekli su mu da je u dogovoru s Gajom prije oko 10 godina, u linearnom vremenu, drveće dobrovoljno prihvatilo da apsorbira negativnost nastalu prvenstveno na strahu utemeljenih misli, osjećaja i djelovanja ljudi u Madridu. To je bilo tako učinkovito u podizanju vibracija da su stabla ponudila privući i apsorbirati negativnosti koje nastaju daleko izvan grada. Na kraju je asimilacija niskih vibracija negativnosti iz cijele zemlje ozbiljno oslabila stabla. Ona su dobrovoljno dala svoje živote da pomognu Zemlji da se sama riješi negativnosti tako da se one ne akumuliraju i negativno utječu ili unište ljudske živote. Sva stabla zajedno su pomogla planetu i zdravom razumu ljudske populacije, ali to je bio izuzetan napor da se pomogne planetarnom i osobnom uzašašću. S vremenom će čovječanstvo shvatiti povezanost cjelokupnog života na planetu, da su svi duše, i da osjete zahvalnost za mnoge doprinose biljnog carstva i cjelokupnog životinjskog života.



Hvala ti, majko. Svaki oblik života na Zemlji je aspekt jednog zamršenog sinergijskog organizma i svi imaju važne uloge; međutim, da tamo nema stabala, uopće ne bi bilo tamo života. Bezbroj duša s drevnom mudrošću je utjelovljeno kao stabla da služe potrebama drugih oblika života, i neka od vaših najstarijih, najvećih stabala imaju takvu visoku razinu svijesti da ona podižu svijest drugom životu na mnogim područjima. Kako ova svijest raste unutar vašeg društva, stabla će biti poštovana zbog njihovih neophodnih usluga. Mi visoko cijenimo sve one koji nastoje sačuvati vaše šume i educirati stanovništvo o važnosti prestanka neselektivne sječe šuma.



Prosvijetljena bića u cijelom ovom svemiru podržavaju vas i dalje i mnogi su upravo tamo s vama, pomažući na razne načine da ubrzate svoj put prema punoj slavi Zemljinog Zlatnog doba.



                              __________________________




Ljubav i mir



Suzanne Ward

www.matthewbooks.com 



Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment


PRG







Instructions HERE




INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

2012