Wednesday 4 June 2014

02.06.2014

2. lipnja 2014



S pozdravima punim ljubavi od svih duša na ovoj stanici, ovdje Matthew. Prvo kažemo, sve što se odvija na vašem svijetu je reakcija  na sve više rastuće vibracije, a zajedno s očitim napretkom, vi vidite ostatke onoga čemu, naravno, slijedi odlazak tame. Oslobođeni tog plašta negativnosti, pojedinci više ne djeluju pod njezinim masivnim utjecajem, nego u skladu s duboko ukorijenjenim vjerskim, političkim ili filozofskim uvjerenjima, a povremeno s poremećenim mentalnim funkcioniranjem koje je pojačano prevladavajućim vibracijama.



Sada, rado ćemo odgovoriti na većinu pitanja od većeg interesa. Što akcije Vladimira Putina u Ukrajini znače za regiju? Ukratko, opću konfuziju, a u nekim četvrtima, borbe. Putin želi isto što žele i drugi nacionalni lideri: jako gospodarstvo, stabilnu vladu i mirne građane. On ne shvaća širinu nezadovoljstva među Ukrajincima ili ne predviđa proteste onih koji žive u Krimu koji glasuju za priključenje Rusiji, gdje većina glasača osjeća ugodnu prisnost.



Trenutno, ovo je slučaj pridruživanja. U vašoj zabilježenoj povijesti, nacionalne granice su se klatile tamo-amo ovisno o pobjednicima ratova, kao posljedica gubitka kontrole, i potrebe za prirodnim resursima. Nikad nije nekolicina na vlasti uzimala u obzir kako to utječe na stanovništvo, koje je u mnogome trpjelo rezultate kulturne podjele u različitim nacionalnim usmjerenjima ili miješanjem različitih kultura pod jednom zastavom.



Ti starovjekovni sustavi se raspadaju po šavovima zajedno s tiranskim režimima koji padaju, jer sve više rastu glasovi sa zahtjevima za promjene. Neslaganje o tome u kom smjeru treba poduzeti te promjene je razlog dugotrajne dualnosti unutar pojedinaca na krajevima spektra - progresivnih, futurističkih ideja na jednom kraju, namjera zadržati ili vraćanje na staro, na drugom. Kako se svjetlo nastavlja pojačavati, krajnosti će nestati, jer želja za skladnim zajedničkim životom postaje sve jača.



Hoće li posao s prirodnim plinom između Rusije i Kine ozbiljno ekonomski naštetiti Sjedinjenim Američkim Državama? Hoće li te zemlje pokušati vojno prestići SAD? "Ne" na oba pitanja, a mi vidimo taj savez kao pozitivan. Postizanje energetske samostalnosti putem obostrano korisnog aranžmana rađa zdravije gospodarstvo, veću stabilnost u upravljanju i zadovoljnije građane - to je ono što kineski i ruski lideri trebaju i žele. S ekološkog gledišta, vađenje zemnog prirodnog plina nije dobro, ali to ne predstavlja isti potencijal destruktivnosti koji je nafta izazivala nekad i sad, to ne zagađuje zrak poput ugljena, i nema nikakvih opasnosti svojstvenih nuklearnoj energiji. Vi ćete postupno napuštati fosilna goriva kako se obnovljivi izvori energije budu širili, i kada Zemlja bude u energetskim ravninama gdje su fotoni brojniji od elektrona, vi ćete koristiti samo "slobodnu energiju" (besplatnu energiju).



Mnogi također razmišljaju o jednom drugom pitanju za koje je čitatelj zatražio naše komentare o: Rasizam u Sjedinjenim Američkim Državama. Razdvojimo ovdje kukolj od žita - tj., citirane pojedince iz samog pitanja. Nipošto rasizam nije ograničen na Sjedinjene Američke Države i definitivno ne samo na nekoliko osoba identificiranih u vijestima, ali sve ono što je šire publicirano u toj zemlji postaje vrijedno da se objavi posvuda. Ovo pitanje od bitnog značenja je vitrina - opet! - ružnoće i okrutnosti rasizma gdje god da postoji, tako da će se vaše društvo samo riješiti ove prožimajuće bolesti. Čak iako je svatko na Zemlji iskusio grubost ove diskriminacije u ovom ili nekom drugom životu - vjerojatno u mnogim životima - nikad to nije bilo namijenjeno bilo kojoj vašoj rasi.



Vratimo se na trenutak u antičko doba vašeg planeta, kada je tamo došlo nekoliko civilizacija iz raznih razloga. Jedna od svrha je bilo vađenje zlata, a kako nisu željeli obavljati te teške poslove sami, dali su populaciji s niskom inteligencijom da napravi taj posao. Kasnije, članovi civilizacija parili su se s radničkom populacijom, pri čemu su povećali njihovu razinu inteligencije i proizveli razne boje kože i obilježja. Kad su civilizacije vidjele da su različite rase uvelike poboljšale cijelu populaciju u povoju, one su im darovale svjesnost o počecima duša. Razne populacije koje su se pojavljivale nastavljale su se razvijati duhovno i intelektualno i živjeti u miru sve dok se nisu mračne snage preselile u sunčev sustav i uvele komponente straha  predrasuda i podijeljenosti.



Mračne sile napustile su ovo područje prije nekoliko desetljeća i posljednji njihov plašt tame koji je tisućljećima obavijao planet otišao je kada je Zemlja izašla iz trećeg denziteta prije 18 mjeseci. Rasizam umriješten od tame također mora otići, a davanje međunarodne pozornosti ovome je potrebno, tako da ljubav može zamijeniti pristranost i spoznati odvojenost zbog površnih razlika. U uzbudljivoj pjesmi, America the Beautiful (lijepa Amerika), su riječi "s bratstvom od mora do sjajnog mora" -bratstvom sjajnih duša od mora do mora je na horizontu vašeg svijeta.



Čitatelj je postavio ovo pitanje u svezi: Do kojeg stupnja je rasni faktor u vrlo niskom rejtingu američkog predsjednika Obame u anketama u njegovoj zemlji? Mi ne znamo postotak, ali znamo da rasa nije glavni faktor, i da on postoji samo u njegovoj vlastitoj zemlji. Njegov izbor je bio dočekan u slavlju i očekivanjima punim nade na globalnoj razini, da bi mogao ispraviti sve nepravilnosti u svojoj zemlji i izliječiti sve bolesti svijeta - ta se očekivanja nisu ispunila. Neki su predvidjeli kontinuiranu opoziciju s kojom će se suočiti, i dok je to brzo postalo jasno u Kongresu, utjecaj Iluminata unutar i iza tog tijela nije poznat. Kad istina izađe na vidjelo, svi će shvatiti s čime se predsjednik Obama morao baviti u svojim nastojanjima da podigne narod svoje zemlje i donese mir vašem svijetu. Nadalje, mnogi koraci koje je napravio unatoč snažnog protivljenja opozicije, nisu proslavljeni čak ni u njegovoj vlastitoj stranci.



Želimo napomenuti da zajedno s rasizmom, glavni mediji u mnogim zemljama objavljuju korupciju u korporacijama, bankarskim i investicijskim institucijama; seksualno zlostavljanje mladih od strane svećenika i drugih na povjerljivim položajima; silovanja; masovno osiromašenje; diskriminacija, čak i kažnjavanje homoseksualnih zajednica; više nasumičnih pucnjava; negiranje ljudskih prava; zagađenje okoliša; lideri u vladama koji gledaju svoj interes; špijuniranje privatnih razgovora. Ovi primjeri su pošast koja još uvijek prekriva vaš svijet, gura se na svjetlo globalne pozornosti kako bi podržali vaše određene napore za okončanje tih i drugih oblika nepravde.



Također smo zamoljeni da komentiramo nedostatak odgovarajuće zdravstvene skrbi za ratne veterane u Sjedinjenim Američkim Državama. Iako je ovo pitanje, također, specifično za tu zemlju, jedna takva žalosna situacija se odnosi na sve veterane i vojnike širom svijeta. Zemlja više ne može tolerirati negativnost ratnih fizičkih, emocionalnih i mentalnih oštećenja, koja se protežu daleko izvan vojnika, njihovih obitelji i pogođenih civila. Kolektivna svijest ljudi morala je dostići razinu netolerancije, tako da se dugo razdoblje ratovanja u vašem svijetu konačno može privesti kraju i postojati samo kao tužna poglavlja u knjizi povijesti Zemlje.



Nešto što ne dobiva pozornost glavnih medija, ali je bilo objavljeno na internetu, je nedavna ostavka isusovca na istaknutom položaju nakon što je Međunarodni sud pravde (Common Law Court of Justice) naveo njegovo sudjelovanje u sotonskim obredima. Ostavka je doista značajna, a isto tako i imenovanje drugih pojedinaca, uključujuću papu Franju. Majko, molim te, ubaci ono što smo ranije rekli o ovoj duši.



Kao i njegove kolege u Vatikanu, papa Franjo zna o situacijama skrivenim od javnosti, a on ima urođenu dobrotu da se osjeća primoran da okonča najbezbožnije - međunarodno sjedište sotonizma u utrobi Vatikana. Kako se svjetlo intenzivira, taj kraj će doista doći, ali ostaje da se vidi da li papa ima sposobnost da se odupre onima koji su spremni da se do smrti odupiru da svijet ne sazna da je ta đavolska situacija ikad postojala unutar zidova Vatikana. (11. travnja 2013)



Papa Franjo je dobro poznata i uvelike poštovana osoba. Duhovno evoluirana duša koja je utjelovljena kao Jorge Bergoglio, učinio je to na zahtjev najvišeg svemirskog vijeća, tako da kasnije može popuniti snažno utjecajan papinski položaj.



U skladu s prihvaćanjem duše, svemir je "utro put" za priliku koja se "uklapa". Tako je Bergoglio postao papa i, unatoč snažne opozicije u Vatikanu, on djeluje prema onome što osjeća da je njegova odgovornost, da ispravi nepravde koje je tijelo počinilo od samog osnutka. (21. srpnja 2013)



Hvala ti. Budući da je papa Ivan Pavao imao istu namjeru, protiv svoje volje je bio kloniran prije nego je bio otrovan. Da se papa Franjo odupro uključenju, ista bi sudbina zadesila i njega - da bi izložio ovu dugovječnu vatikansku hijerarhiju, morao je ostati živ.



Sada, dakle, čitatelji koji su upoznati s telepatski prenesenim porukama od brojnih izvora, pitali su zašto nismo govorili o "događaju", kao što su neki drugi. Molimo da shvatite, da smo u nesuglasju s tom informacijom - jednostavno, mi ne znamo što je to "događaj". Vrlo vjerojatno, ipak, to je stvar samo različitih perspektiva.



Naša je da se tijekom godina Zemljinog uzašašća događalo mnogo događaja u svakom trenutku. Najdublji je bio prije više od sedam desetljeća: trenutna infuzija svjetla iz udaljenih civilizacija kao odgovor na Gajin vapaj za pomoć. To svjetlo, koje je spasilo sam život na vašem planetu, također je omogućilo da Gaja olakša utrobu od trećeg denziteta i počne uzlaziti. Brojni događaji tijekom Zemljinog putovanja bili su prilike njezinim stanovnicima da svladaju izabrane karmičke lekcije i postignu ravnotežu koja im je trebala da bi evoluirali u četvrti denzitet; taj događaj je bio u proporcijama mijenjanja života za svaku dušu koja je to napravila.  



Dok su mnogi događaji poznati samo u zajednicama gdje se pojavljuju, oni su značajni ljudima koji tamo žive. Drugi događaji, kao što su važni izbori, divlje vremenske prilike, prirodne nepogode, nove tehnologije, medicinska otkrića ili arheološka otkrića imaju nacionalni ili međunarodni značaj. 



Dakle, koliko god se naša perspektiva o "događaju" može razlikovati od pogleda drugih, a bez pretpostavke da se odnosi na prisutnost drugih civilizacija, mi ćemo odgovoriti na ono što je jedan čitatelj napisao, jer naš se odgovor odnosi na razmišljanja u glavama mnogih svjetloradnika: Može li događaj, koji spominju neke poruke, biti zvanična objava o vanzemaljcima istovremeno kad brodovi slijeću i vanzemaljci se ovdje identificiraju?



Oni mogu doći istovremeno, ali mi ne znamo hoće li. Planovi su se morali povremeno mijenjati i to opet zbog odlučnosti Iluminata da spriječe čak i svijest o vašoj svemirskoj obitelji. Ono što mi znamo je, da je Bog prije nekog vremena razriješio zapovjednike flote od odgovornosti za određivanje kada je vaš svijet spreman da miroljubivo upozna članove drugih civilizacija - oni ne žele izazvati kaos, niti žele biti ubijeni. Kad Bog bude znao da svačija sigurnost može biti zajamčena, On će reći zapovjednicima "Sada".



Kolektivna psiha ljudi sa Zemlje mora biti spremna da prihvati ne samo veliku flotu brodova koja je bila iznad glave puno godina, nego mnogo tisuća duša iz drugih svjetova koje žive u vašoj sredini. Neke su rođene u obiteljima, neke su došle kao "walk-in" putem ugovora o zamjeni duša, i onih koje dolaze izravno iz drugih civilizacija koje su prilagodile svoja tijela kako bi se uklopila u vašu populaciju - njihov status evolucije duše ima tu sposobnost. Dok neki drže utjecajne položaje u područjima gdje mogu utjecati na važne korisne promjene, mnogi su tamo da budu kao primjeri za prednosti svijesti i duhovne svijesti u svakodnevnom životu.



Vi to znate. Vi znate o trajnoj pomoći posada u letjelicama i da kada slete, njihove napredne tehnologije će doći s njima; vi znate o učincima prevladavajućih vibracija, o napretku koji se događa dalje od očiju javnosti, i da se vaš svijet sve više približava trenutku kada će svi živjeti u miru i u skladu s prirodom. To je razlog zašto se možete osjećati sigurni u vezi budućnosti vašeg svijeta i želje da pozdravite vaše sestre i braću - tome se radujemo s vama i zbog vas!



Ono što mi vidimo kao vaš izazov je to da ste uvijek pažljivi u korištenju zakona privlačnosti, koji je u stalnom pogonu, za korist vas i vašeg svijeta. Molim vas da zadržite svoje misli usmjerene na ono što želite, ne na ono što ne želite.



Želimo vas podsjetiti o vibracijama koje emitiraju riječi, i mi citiramo iz prethodne poruke:



Što se tiče riječi, same riječi imaju vibracije. Riječi pune ljubavi izgovorene slatko od roditelja njihovoj djeci su njegovanje, te im pomažu u postizanju ravnoteže.

Obrnuto, ne samo da upućivanje oštrih riječi djeci - nikome! - uništava njihovu ravnotežu i ravnotežu nekog koji viče, ali kad njihova razmišljanja o tim trenucima dođu kao sjećanja, niske vibracije se također vraćaju. Iako s manjim intenzitetom, pisane riječi također emitiraju vibracije, zato birajte svoje riječi pažljivo za dobrobit onoga kome pišete i sebe, i birajte za čitanje materijal koji će razvedriti vaše srce i um.


Prije nekoliko godina molio sam moju majku da potpiše svoju korespondenciju s LJUBAV i MIR, jer te riječi emitiraju neke od najviših vibracija u engleskom jeziku, kao što i njihovi duplikati na svim drugim jezicima čine; isto je i sa svjetlom, zahvalnosti, opraštanjem, istinom, ljubaznosti, suosjećanjem, velikodušnošću, blagoslovima i osmijesima. Govoreći, pišući i čitajući te riječi i druge koje su ispunjene svjetlom, ne samo da se podižu vaše vibracije, nego vi zračite tu svjetlom ispunjenu energiju svima u blizini, te na taj način podižete i njihovu. Oni prenose dalje svoje više vibracije svima čijeg se života dotaknu, i tako dalje i tako dalje.



Što je s riječima koje emitiraju niske vibracije, kao što su mržnja, ubijanje, okrutnost, strah, rasizam,silovatelj, siromaštvo, negativnosti i druge koje se obično koriste u pogodnim uvjetima? Kad koristimo riječi kao što su one u vašim porukama, one su podražene sa svjetlom naše namjere pune ljubavi i koje postavljaju svoje vibracije. To je isto kad je vaša namjera sa svrhom punom ljubavi. LJUBAV, koja je ista energija kao svjetlo i srž svih duša, je najjača sila u svemiru. LJUBAV_SVJETLO je ključ rješavanja svih sukoba i osjećaj ljubavi unutar sebe!



Voljena obitelji, otkad je cijeli svijet bio Rajski vrt, tamo nije bilo toliko svjetla u vašem svijetu kao danas - neka to bude na čelu vaših misli dok nastavljate vašu avanturu uzašašća. Iako nevidljivi, mi smo uz vas grleći vas s bezuvjetnom ljubavi.



                              __________________________



Ljubav i mir



Suzanne Ward

www.matthewbooks.com 



Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment


PRG







Instructions HERE




INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

2012