Wednesday 1 February 2012

01.02.2012

01.02.2012



Djelovanje negativnih misli; raspršivanje straha; dokazi o napredovanju svjetlosti; razlozi kašnjenja velikih reformi; uzroci globalnog „brujanja“; novi monetarni sustav; znanost nasuprot univerzalne stvarnosti; seks u petoj gustoći; bogovi i božice


S ljubaznim pozdravima od svih duša na ovoj stanici, ja sam Matthew (Metju). Dok mnogi Lightworkeri (Radnici svjetla) samouvjereno čekaju prijelazne korake do ostvarenja Zemljinog Zlatnog Doba, drugi obilježavaju vrijeme, tako da kažemo, sve dok nepobitni dokazi opravdaju puno povjerenje u izvješća bića svjetlosti. A budući da velika većina vašeg stanovništva uopće nema pojma da će ova godina završiti na pragu čuvenog novog doba mira, suradnje i života u harmoniji s prirodom, iznova se javlja strah na svaki slučaj zveckanja oružja, oštrih ekonomskih analiza, novih zakona ili politike koja podriva slobode.

Na početku Zemljinog Uzašašća 70-tak godina unazad, negativnost je bjesnila u kolektivnoj svijesti. Kako su pojedinci počeli reagirati na svjetlost usmjerenu ka planetu od moćnih jako udaljenih civilizacija, kolektivna svijest je počela skretati ka pozitivnosti, a više od desetljeća po vašem vremenu, svjetlo je dostiglo stalni iznos koji osigurava kurs planeta prema četvrtoj gustoći bez skretanja ili kašnjenja. Od tada jačina svjetlosti nastavlja rasti kako se sve više i više pojedinaca otvara srca i umove i odgovarajuće podiže kolektivnu svijest. Negativnost je izgubila svoje uporište i pozitivnost je postala nadmoćno prevladavajuća.

Čak i tako, ne postoji automatski imunitet na negativna razmišljanja – i strah je osnova svega! – i kada su te misli u žarištu jedne energije, one su tako moćne kao uvijek u manifestiranju nepovoljnih osobnih situacija. Čitatelj koji je napisao da strah ne može biti svjesno kontroliran napravio je usporedbu, „To je kao da kažete da ne dopustite protok vaše krvi“. Mi kažemo, dopustite nam da to promijenimo u, „Neka pozitivne misli teku tako prirodno kao vaša krv“.

Misli prethode emocijama, beskonačno malena pogreška nije prepoznata jer misli o situaciji i reakcija na nju izgledaju istodobne. Kad osjetite situaciju kao zastrašujuću, odmah ta misao izaziva prirodnu reakciju – osjećaj straha. Kad misli skreću u zabrinutost s mogućim razvojem situacije, osjećaji straha koji tada slijede oduzimaju snagu.

Univerzalni zakon privlačenja, koji ne može razlikovati ono što želite – nešto pozitivne prirode – od onoga što ne želite – nešto negativno – je u trajnom radu da osigura svu vašu energiju koju će fokusirati na to. Kad je taj fokus na strašan aspekt situacije, recimo nedostatak novca, što je fokus mnogih – svemir može samo osigurati daljnje situacije tog nedostatka jer nema sposobnost rasuđivanja da shvati da to što želite dovoljno novca nije taj nedostatak. Vi imate moć da promijenite vaše misli! Razmišljajući ja imam novca za sve što želim i osjećajući zahvalnost započet će univerzalni tok koji će ga osigurati.

Strah također proizlazi iz situacije kad nad njom nemate nikakvu kontrolu, kao što su dugoročni učinci na tijelima od radioaktivnog zračenja, chemtrails-a (kemijski tragovi koje ispuštaju avioni – namjerno, op.p.), cjepiva i osiromašenog urana. To je razlog zašto smo naveli u prethodnim porukama koje se odnose na to da je strah nepotreban, jer će njihovi štetni učinci, koji postoje samo na niskim vibracijskim razinama, biti iskorijenjeni zajedno sa svim drugim niskim vibracijama koje ne mogu koegzistirati sa visokim vibracijama četvrte gustoće. Sve osobe koje budu pratile Zemlju u četvrtu gustoću bit će izliječene od učinaka tih toksina i bilo kojih drugih bolesti i slabosti koje mogu imati.

Također smo spomenuli situacije ili razne uvjete kao sjeme koje stvara samo jedan usjev, zagađenja svih vrsta, genetski izmijenjene namirnice, destruktivne tehnologije, propisi koji ograničavaju slobode, korporacijska korupcija, logori i druge stvari zasnovane na mračnim namjerama – ništa od toga neće biti dio života u četvrtoj gustoći. Ništa što proizlazi iz tame ne može postojati u tim vibracijama visoke gustoće.

Daljnji napori za razbijanje straha uključuju mnoga naša jamstva da neće biti nuklearnog rata, neće biti terorizma kao 11/9, bez pandemija, neće biti nebeskih tijela koja se sudaraju sa Zemljom ili bilo kojih drugih strahota kao što su predviđanja kataklizmičkih promjena na kopnu i moru koje bi učinile planet nepogodnim za stanovanje.

I najvažnije, u više navrata smo spominjali da je ravnoteža preduvjet za evoluiranje u više gustoće i da je strah ozbiljna zastrašujuća prijetnja za postizanje ravnoteže.

U našoj ljubavi za sve duše na Zemlji – i Gaju osobno, dušu koja prihvaća ta planetarna tijela i voli sve svoje stanovnike – mi smo dopustili da pruži protok informacija i smjernica, ali miješati se na bilo koji način u slobodnu volju pojedinca da misle i osjećaju što god da izaberu, mi ne možemo – niti bi to željeli. Mi možemo, međutim, pozvati svakoga da ne pada u strah radi bilo koje situacije u kojoj se nalazi ili predviđa. Strah ne samo da ima moć da uspori razvoj duše i stvori osobne nepovoljne okolnosti; to je bolan osjećaj. Koliko je vrjednije, pametnije i radosnije živjeti bez straha!

Želimo da se tako odnosite prema svemu onome što je suvišno, kako nitko ne bi bio zahvaćen strahom zbog mnoštva dolazećih objava. To bi bilo idealistično, ne realno. Čak i neki Lightworkeri koji očekuju dolazak Zlatnog Doba padaju u strah zbog ovoga ili onoga; velika neizvjesnost kolebljivaca sklonih strašljivim mislima kao i skepticizmu; strah je najvjerojatnije reakcija – iz naše točke gledišta, on se pojavljuje kao određena reakcija u mnogim slučajevima – kod velikog broja ljudi koji su zaglavili u razmišljanjima treće gustoće.

Jednostavno upornim boravljenjem u svjetlu, vi držite strah podalje i pritom, vi zračite pouzdanjem, uzbuđenjem i povjerenjem za sve oko vas. Vaša energija može sama umiriti tjeskobe drugih i o tome što se zbiva i gdje to vodi, i u kojoj mjeri su pojedinci prijemčivi, nudite svoje znanje o brzom približavanju svijeta mira, ljubavi i jedinstva u duhu.

Ovo je dobro mjesto da odgovorite na Kako možemo znati da ćemo ići naprijed sa Zemljom? Vi to znate intuitivno. Međutim, ako sumnja u sebe spriječi da urođeno znanje dođe do svijesti, napravite pošteno samo-ispitivanje. Stavovi i ponašanja kao što su ljubomora, pohlepa, nepoštenje, bahatost, ljutnja, ogorčenost, bijes, apatija i sebičnost emitiraju niske vibracije koje drže nekog ukorijenjenog u trećoj gustoći. Ako prepoznajete sklonost prema bilo čemu od toga u sebi, uključite svoja osjećanja i vibracije u visoke vibracije velikodušnosti, uslužnosti, praštanja i zahvalnosti. To može zvučati složenije nego što zapravo jest, tako da ćemo vam reći da kad je pitanje o kretanju naprijed sa Zemljom bilo postavljeno Bogu, on je jednostavno odgovorio, „To je tako jednostavno kao BITI DIJETE“.

Ulazeći u odgovore i ne obazirući se na njih – slijedeći svoju intuiciju, napredujete u evoluciji duše, i tako je razdvajanje pšenice od kukolja vaš prioritet. Pripreme za uzašašće uključuju lišavanje sebe sitničavosti treće gustoće, sitnih interesa i površnosti i pridržavanje duhovnih u skladu sa životom u četvrtoj gustoći.

Ima jedan drugi aspekt u kretanju naprijed sa Zemljom – nisu sve duše izabrale da to učine fizički. Mnogi koji završe iskustvo treće gustoće žele napustiti planet prije njegovog ulaska u Zlatno Doba, tako da mogu promatrati ovaj važan događaj iz Nirvaninog „full screen“ („punog ekrana“), mogli biste reći.

Vračajući se na „nepobitan dokaz“ o napretku svjetla, sve je oko vas, ali nije prepoznato kao takvo, jer je percipirano kao da tama zauzima teren. Na primjer, nastavak borbi u Siriji i drugim zemljama je sve više rastuća svjetlost u građana koji su nadvladali strah od suprotstavljanja svojim opresivnim vođama. Zajedljivi sukobi unutar vlade su rastući broj članova koji prihvaćaju svjetlo i žele da služe interesima građana i članova koji služe sebi i koji su u džepovima posebnih interesnih grupa bogatih. Ekonomska stabilnost nije postignuta jer stari korumpirani sustav je potpuno ogoljen, tako da novi sustavi temeljeni na cjelovitosti i pravednosti za sve, moći će se provesti s minimalnim poremećajima. Povlačenje trupa nije slabljenje obrana zemalja, time i prizivanje invazija od drugih naoružanih zemalja; to su koraci naprijed u mijenjanju internacionalnog mentaliteta od rata do mira. Iako će Zemlja otpustiti preostale džepove negativnosti kroz zemljotrese, erupcije i oluje, ti događaji će se smanjivati u oštrini, frekvenciji i razornosti jer tehnološka sposobnost Iluminata da ih izazovu je smanjena otprilike na polovicu.

One pozitivne perspektive poslovnog svijeta su zamračene visoko publiciranim bombastičnim aktivnostima na političkim i ekonomskim pozornicama diljem svijeta, kako se dvojnost treće gustoće odigrava. A negativnost se još uvijek jako pali kod nekih pojedinaca. Oni koji su motivirani financijskim i teritorijalnim profitima žele da prouzroče rat; ali daleko od kakvih novih uspješnih osvajanja, borba će biti iscrpljivanje od jednog do drugog mjesta. Grubo naherena „imati“ i „nemati“ ekonomija koja prevladava u većem dijelu vašeg svijeta također će se postupno mijenjati, a vi ćete gledati kako tiranijske vladavine, nepravedni pravosudni sustavi i nepošteni sustavi oporezivanja dolaze kraju.

Mi razumijemo da vi želite znati kada ćete točno vidjeti određena postignuća: Kada će svijet biti slobodan od ugnjetavanja i nasilja. Kada će se stabilizirati globalno gospodarstvo i kada će biti eliminirani lopovluci Federalnih Rezervi i drugih krađa globalnih razmjera. Kada će istina o 11/9 izaći na vidjelo. Kada će hrana, stanovanje, zdravstvena zaštita i obrazovanje biti dostupno svima. A možda posebno, kada će doći naša svemirska obitelj.

Ljubljene duše, kad bi ti odgovori bili poznati, bila bi to naša velika radost da vam to kažemo. Ono što vam možemo reći je, sigurnost svakog od vas je najvažnije razmatranje u tekućim raspravama o najpovoljnijem vremenu i najučinkovitijim načinima uvođenja dubokih istina i ogromnih reformi. S obzirom na otpor Iluminata u borbi protiv Snaga Svjetla, tijekom proteklih nekoliko godina napravljene su brojne prilagodbe u glavom planu u skladu sa ciljevima kako bi se uklonio oružani otpor i pripremilo psihički stanovništvo u najvećoj mogućoj mjeri.

Kontrola vojnih frakcija Iluminata koja bi mogla izazvati ozbiljnu štetu vama i posadi koja slijeće još uvijek nije u potpunosti savladana. A većina vaše civilizacije nije još spremna nositi se sa dramatičnim promjenama u naletima mnogo lakše nego što su spremni pozdraviti masu vanzemaljaca koji se masovno pojave u svijetu. Ipak, vrijeme se skraćuje, tako da visoko evoluirane duše u svemiru rade u suradnji sa svojim prosvijetljenim vođama na sustavnom smanjivanju djelokruga otpora i praćenju kolektivne psihe tako da se promjene mogu sigurno pokrenuti s minimalnim šokom za one koji nemaju pojma da se vaš svijet mijenja uz pomoć mnogih drugih civilizacija.

Sukob između rastućih visokih vibracija duž rute Uzašašća Zemlje i niskih vibracija koje emitiraju zlouporabljene tehnologije Iluminata uzrokuju slične poremećaje u tjelesnim električnim sustavima. Čak kao što tijela onih koji su prijemčivi za svjetlost na staničnoj razini, mnogi doživljavaju epizode umora, fizičke nelagode i različite stupnjeve utučenosti i kratkotrajne gubitke pamćenja. Ovi učinci su privremeni i mogu se ublažiti s dovoljno sna, pijenjem mnogo čiste vode, jedenjem manje i odabirom lakše hrane, i laganih vježbi.

Interakcija niskih i visokih vibracija također doprinosi onome što mnogi doživljavaju kao „brujanje“. Od vaših pet osnovnih osjetila, sluh je najčešće i najozbiljnije napadnut. Učestalo izlaganje buci iz izvora kao što su strojevi, borbe, izgradnje, detonacije, rudarstvo, bučna glazba, štete osjetljivim mehanizmima sluha i identifikaciji zvukova. Iako je „zujanje u ušima“ koje neki pojedinci doživljavaju vrlo slično kao bolest tinitus, brujanje je globalnog opsega i nestat će kada tjelesno stanični sastav postane više kristalan i emisija niskih vibracija opadne.

Još jedno od vaših pitanja je umjesno ovdje: Kada se stanice promijene iz ugljika u kristal, da li će to promijeniti čakre?“ Oh, doista! Kad je DNK bio promijenjen u prošlosti, čakre su potučene i njihova obnova je dio staničnih promjena. Dok vi možete razmišljati o umu, kostima, organima i slično kao zasebnim zbog njihovih različitih funkcija, svaka pojedina stanica je u stalnoj interakciji sa svim drugim stanicama, i promjena u bilo kojoj od njih, bilo korisna ili štetna, utječe na cijeli sustav. Dakle, kao što se stanice mijenjaju od ugljika u kristal u svjetlo-prijemčivim pojedincima, čakre se nadograđuju u osjetljivosti i količini.

Obično oni koji raspoznaju postojanje čakri misle da ih ima sedam na broju. Ostala područja će se otvoriti kako se duhovni razvoj nastavlja, a tijela visoko evoluiranih duša su poput magneta svjetlosti, ona imaju toliko mnogo točaka ulaska. Nasuprot tome, čakre kod pojedinaca dugo sklonim mračnim načinima mogu se sasvim zatvoriti kao atrofija svijesti zbog nedostatka njihovog korištenja.

Česta tema pitanja može se sažeti kao što jedan čitatelj piše: „Što će se dogoditi s mojim novcem pod novim sustavom?“ Na pošteno ostvareni prihod na bankovnim računima i na razna ulaganja neće negativno utjecati novi globalni monetarni sustav temeljen na plemenitim metalima, kad se provede. Međutim, i pored široko objavljenih objašnjenja koja prethode prijelazu, vjerojatno će uslijediti kratko razdoblje konfuzije dok sve komercijalne aktivnosti ne budu glatko djelovale u novom sustavu.

Jedini ljudi koji će teško biti pogođeni su oni iz prvih redova Iluminata, koji su zgrnuli nezamislivo ogromno bogatstvo na nezakonit, nemoralan ili tiranski način. Njihova imovina – dolarski iznosi u vašim „multi-kvadrilionima“ – uključuje banke i druge kreditne institucije, zlatne rezerve, srebro, platinu i dragulje; multinacionalne korporacije; zemljišta i prirodne resurse; njihovu industriju „ilegalnih droga“; i umjetničko blago, prije svega u srcu Vatikana. Fondovi tih profitnih holdinga i zlato koje su prikupili, su sredstva koja će biti vraćena u opticaj i podijeljena kako bi se iskorijenilo siromaštvo u svijetu. Droga će biti uništena a umjetničko blago, koje je ukradeno ili na drugi način stečeno, bit će stavljeno u nacionalne muzeje i galerije.

Sada prelazimo na pitanja koja se široko ne naziru u kolektivnoj svijesti, ali naši odgovori mogu pobuditi vaše zanimanje.

Vaši znanstvenici ne mogu točno izračunati pomicanje Zemljine osi, jer oni ne znaju da je to prirodni rezultat uzorka njene orbite koji je ojačao tijekom zadnjih sedam desetljeća ili tako masivne infuzije svjetlosti iz udaljenih izvora. Jer oni ne znaju da je planet na svom putu ka uzašašću, oni su zbunjeni onim što opažaju – prirodne pojave za koje oni misle da su nenormalne ili nova astralna tijela koja se pojavljuju u ili izvan vašeg sunčevog sustava. Oni ne znaju da su njihovi izračuni u svjetlosnim godinama beskorisni, jer ono što oni smatraju „udaljenostima“ su zapravo različite oblasti energije. S takvim velikim razlikama između njihovog znanja i univerzalne stvarnosti, mnogima će unutar znanstvene zajednice biti veoma teško da prihvate istine koje će biti objavljene.

Da, upotreba pištolja ili nekog drugog oružja kao mjera za spašavanje sebe ili nekog drugog je „prihvatljiva“. Ranjavanje ili ubijanje u takvim situacijama može biti odredba iz ugovora duše koja završava iskustvo treće gustoće i postiže uravnoteženje za sve uključene.

Što je sa seksom u petoj gustoći? Odgovor ovisi o tome da li je životni vijek u fizičkoj civilizaciji ili u duhovnoj oblasti, pa čak i da su ta dva boravišta dodatno definirana, ne postoji jedinstveni opis. Neke fizičke civilizacije su napredovale do pete gustoće intelektualno ali nisu ni trunku napredovali duhovno, i njihova seksualna praksa je tako brutalna kao što je ljudska priroda. Neke civilizacije su duhovno napredovale u petu gustoću ili su odabrale tijela niže gustoće tako da mogu osjetiti bliskost spolnog odnosa i rađati se umjesto da koriste druge načine reprodukcije kao što je kloniranje ili namjerno usmjerene misli. Stanovnici svih duhovnih područja, bez obzira na gustoću, nemaju reproduktivne organe, i seks kakav vi poznate ne postoji. Ono što možete predvidjeti kad Zemlja dostigne svoje odredište u petoj gustoći je, sve seksualne veze bit će blažene s međusobno uzvišenim osjećajima za partnera. Ali smo sretni što vas možemo uvjeriti, da radost seksa u četvrtoj gustoći nije mačji kašalj!

Ako se stručnost astrologa kombinira s vizionarstvom i duhovnom čistoćom, oni mogu pripremiti tabele s točnošću koja se temelji na Zemljinim promijenjenim pozicijama duž njenog kursa uzašašća.

S našim poznavanjem Boga, možemo vam reći da je u redu da ga zovete Bog/Božica ili On/Ona – ili bilo koji drugi naziv koristili za duhovne ili vjerske potrebe. Međutim, pripisivanje bogovima ili božicama da su vladari ovog svemira nije ispravno, jer On je bog, nije božica. Svi bogovi ili božice koje je Stvoritelj odabrao da vladaju njihovim dotičnim svemirom su na vrhuncu uravnoteženja muških i ženskih energija – androgeni – tako da njihova bit obuhvaća atribute boga i božice.

Kao dio Boga, kojim god imenom zvali vrhovno biće svemira, svatko od vas je bog ili božica prema spolu koji ste odabrali za ovaj životni vijek. Daleko važnije od vašeg fizičkog oblika je izgled vaše duše koja je svjetlo, ista energija kao i ljubav, i najmoćnija sila u svemiru. Znajući to možete razumjeti istinu o tome o čemu smo vam često govorili: Vi ste snažna bića s neograničenim potencijalom!

S bezuvjetnom ljubavi svjetlosnih bića širom ovog svemira, koja vas bodre što ste došli blizu „cilja“, mi vas za sada pozdravljamo.


LJUBAV i MIR
Suzanne Ward



Website:
The Matthew Books
Eposta: suzy@matthewbooks.com  

No comments:

Post a Comment


PRG







Instructions HERE




INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

THE DAY OF CONTACT (Croatian)

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops, all who want never to see

Let just make us, common people,hear. All who want that killing stops,  all who want never to see
Please Sign the Petition NOW: Stopping with all military and warring actions

2012